четверг, 18 февраля 2016 г.

Bedragare på blocket forum

Rapportera Blocket bedragaren om du blivit lurad på Blocket ! Har du råkat ut för en bedragare från Blocket ? Det är viktigt att kontrollerar bedragarens riktighet då bedragaren kan bedra dig med en stulen identitet. Du får inte anmäla en bedragare som har stulen identitet. Du skall samtidigt kontakta Blocket och meddela dem samma sak.


Bedragare på blocket forum

De kommer då att spara på sig alla nödvändiga uppgifter om säljaren. Du vet ju vilken bank och konto du överfört pengarna till, de uppgifterna lämnar du till Polisen och Blocket. Gör en sökning på clearingnumret så ser du i vilken stad just det kontoret finns. Har blivit lurad på grafikkort 2ggr.


Inte fått tillbaka nånting från varken blocket , polis, försäkring eller bank. Råder personer från att använda ex blocket och istället göra sina andrahandsköp via Tradera där man faktiskt kan se omdömen på personer som säljer. Det första försöket denna gång var ganska uppenbart.


Ett SMS med en fråga om båten finns kvar samt en e-postadress att svara på , troligen för att undvika att Blocket själva kan se och varna för bedrägeriet. Blocket har ju blivit officiell samlingsplats för bedragare och idioter, åker hellre och slänger sakerna än att säljer där. Bedragare på Blocket fortsätter att försöka lura av svenskar pengar. Att de inte har någon skam i kroppen, säger hon. Det var ca månader sen nu och nu har jag kommit över den största.


Motor på blocket , att jag ville köpa en sådan. Det tog inte lång tid innan en svarade att han hade just den motorn. En kort tid senare köpte jag en ny post med mynt på blocket av en säljare som kallade sig för bosse. När jag tittade på utförda betalningar visade det sig att detta var samma markus karlsson som ovan. Nägra mynt har jag inte sett till och inlett en tvist via paypal.


Jag betalade via paypal. Personen svarar på köpannonser och vill sälja en vara – bara för att lura köparen på pengar. När bedragaren kontaktade 33-årige Kristoffer från Östersund blev det dock svårare.


Men han fortsätter och ger inte upp, säger Kristoffer. Det har på senare tid blivit allt svårare att finansiera verksamheten enbart genom annonsintäkter. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet.


Samtliga donationer går till servrar, bandbred underhåll och utveckling av flashback. Tillsammans kan detta bli riktigt bra. Vet inte om inlägget hamnar rätt här. En ökänd bedragare har gäckat köpare på Blocket under en längre tid.


Har varit med om en tråkig upplevelse och vill varna andra. ModEdit: Det förekommer bedragare som kapar identiteter för att lägga in annonser på köp och sälj. Annonserna är i sig ofta kopior av legitima annonser från andra sajter och modus är att lura köpare att betala handpenning i förskott. Var uppmärksamma, men häng inte ut oskyldiga på forumet.


Bedragare på blocket forum

Ska man betala in pengar på ett främmande konto så ska man klart och tydligt ange i referensen vad det är man betalar för. Betalning för bakdäck till traktor gör ju att en säljare av ett guldhalsband förhoppningsvis förstår att det är nåt som är galet. Detta var bara några exempel på hur bedragarna kan bära sig åt.


Hej, beklagar verkligen det som hänt, alltid lika tråkigt att höra när bedragare lurar användare. För att betala genom Direktbetalning klickar man på Betala varan direkt som står angivet i Blocket -annonsen därefter utförs hela betalningen direkt i Blocket -annonsen. Sv: Fler bedragare på Blocket ! Mest otroligt är väl att någon kan komma på att betala handpenning på ett fordon som man inte ens vet om det finns.


Bedragare på blocket forum

Men, godtrogenheten försörjer massor av arbetsskygga personer!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения