среда, 3 февраля 2016 г.

Stiga multiclip 50 el

Bygghemma erbjuder dig gräsklippare med bra kvalitet till bra priser! Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. Gå till gamla Prisjakt.


Stiga multiclip 50 el

MULTICLIP EL Lawn Mower pdf manual download. Mulchingsystemet klipper exakt, finfördelar det klippta gräset och sprider sedan ut det på marken som gödning. Stiga Lawn Mower User Manual.


Andra fördelar med gräsklipparen är Anti-vibrationssystemet (AVS), ett galvaniserat chassi samt de praktiska gummidäcken som sitter på aluminiumhjul. STIGA bensindrivna gräsklippare är maskiner med hög kvalitet som kombinerar kraft med noggrant klippresultat, komfort och hållbarhet. Multiclip Pro 50S är Svanenmärkt. Uppsamlare, mulching, sido- eller bakutkast: oavsett vilken klippmetod som passar din trädgård bäst kan du vara säker på att hitta rätt modell. Den tål tuff terräng trots att den är batteridriven och har en väl tilltagen klippbred och har du en plan mycket stor yta kan du stänga av drivningen för att förlänga batteritiden.


Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Hos Ellos hittar du allt inom mode. Voordelig en snel geleverd. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Objektiva prisjämförelser. Gräset klipps i små bitar som landar i gräsmattan. Köp på Elon Axel Karlssons, Gräsdalen. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Stiga multiclip 50 el

Försäljning främst för konkursförvaltare. Brytbult Park snöslunga 2- steg Sats st. Tätningsring-hjulaxel K4 K5Ø mm.


Denna gräsklippare har ett kraftfullt V batteri på Ah (medföljer, tillsammans med laddaren) och passar trädgårdar på upp till 8m². Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.


The low noise level is a comfort for both me and my surroundings. The motor is strong and cuts the. Och går det fortfarande att köpa en handdriven maskin? Hos oss kommer du garanterat hitta det du behöver.


Hur ser din gräsmatta ut? Med multiclipfunktion som klipper och göder i ett svep! Den finfördelar gräsklippet som blir till gödning i gräsmattan. Den övre delen av handtaget är fällbar för smidig förvaring och de reglagen vid hjulen gör att du lätt justerar klipphöjden i fem olika steg ,.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения