понедельник, 29 февраля 2016 г.

Cafe saltholmen

Betyg: Sunkigt, slitet och dåligt i största allmänhet. Med tanke på att et ligger bra till så kunde det ha varit mycket bättre. Hade gärna sett ett större utbud. Fräsch räksallad som jag ätit flera gånger.


En grön oas vid havet.

Här kan du avnjuta härliga luncher och ett glas vin eller nybakade kakor och kaffe i den gröna oasen nära havet. Både matutbud och stil på utestället skiljer mellan olika restauranger och därför kan det vara kul att prova på flera av restaurangerna i Västergötland eller på orter i närheten av Västra Frölunda. Värderingen för service är dock lägre med ett medelvärde på 3. Vi håller till i en fantastisk lokal på en fantastisk plats med havet som närmsta granne.


Saltholmen Populär badplats nära centrum med spårvagn. Restaurang, konferens och fest. Den friska luften från kusten, pulsen från Göteborg ett stenkast bort och en.


Frölunda, Sverige omdömen och erfarenheter presenterade av ortsbefolkningen.

Vinterbad: öppettider KONTANTFRITT BAD – swish eller kort gäller. Vi är ett nakenbad och genom att betala vår entréavgift eller medlemskap följer vi våra. Turerna trafikeras med normalt med de stora skärgårdsbåtarna Vesta och Ylva som har café ombord. Vi gränsar till havet, Göteborg och paradiset. De gick tidigare även till Stenpiren i centrala Göteborg, och diskussioner förs av och till om att återuppta den förbindelsen.


Vad alla däremot inte vet är att det även ligger en italiensk trädgård där, bara ett stenkast från spårvagnshållplatsen. Vidare finns det flera båtar som går till hållplatsen Styrsö Bratten. Caféet ligger meter från kajen. Tar du spårvagen eller buss, går spårvagnslinje från city.


Seglarkrogen i Långedrag är en havsnära restaurant belägen mitt i Långedrags hamn. Här hittar du mat från Skagerak och drinkar från Kuba. Strax intill både de blå böljorna och spårvagnshållplatsen huserar Paradiset.


I den lummiga trädgården spisar man pizza gjord i vedugn och strupen kan fuktas med mikrobryggd öl, vin eller drinkar. Summan: Ett härligt cafe med Göteborgs bästa gröna läge. Hitta över olika café till salu över hela Sverige.


Vilken typ av cafeteria eller konditori är du på jakt efter?

Se alla caféer som säljs just nu! Förutom storhelger (Jul, Nyår,Påsk,Midsommar) då vi har stängt, För sällskap på fler än tio personer kontakta gärna oss dagen innan så. Cafe Öberska – Styrsö Bratten. Detta café ligger mitt i en urmysig kryddträdgård vid hållplats Styrsö Bratten. Ett underbart cafe att ständigt komma tillbaka till med trevlig personlig personal och perfekt miljö.


Välkomna till Kallbadhuset i Varberg. En av västkustens alla pärlor. Slottsholmen har luftiga sviter, samtliga med utsikt antingen nordväst mot Gamleby till, eller sydost där fjärden snart övergår i hav.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения