понедельник, 22 июля 2019 г.

Kognitiv terapi stockholm

Kognitiv terapi stockholm

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Vi är Stockholms KBT Specialister inom kognitiv beteendeterapi Med psykologisk spetskompetens ger vi individer och organisationer möjlighet att utvecklas genom att förändra beteenden och gå i riktning mot värderade mål. Du kan beställa den här på hemsidan. Insikter och förståelse i hur vi tänker ökar möjligheterna för att lättare kunna genomföra förändringar mot ett mer positivt liv! Kognitiv beteendeterapi (KBT) - sök, jämför och boka! Läs mer om mig, Cecilia Magnander, som driver KBT- Terapi Stockholm här.


Kognitiv terapi stockholm

Min verksamhet omfattar inom ramen för KBT- Terapi även andra terapiformer som parterapi samt karriär- och livscoaching i Stockholm. När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen. Jag är legitimerad psykoterapeut och arbetar med psykoterapi i Stockholm samt även online via Skype.


Jag bedriver psykoterapi med huvudsakligen psykodynamisk inriktning, men använder också kognitiva metoder, s k KBT-tekniker. Mer om mig finns att läsa här. Det kännetecknas av ett fokus både på individens egna tolkningar av verkligheten, samt interaktionerna mellan dennes handlingar och dess omgivning. KBTgruppen erbjuder terapi utifrån kognitiv beteendeterapi.


Alla våra samtalsterapeuter är leg. Vi arbetar med både vuxna, ungdomar och barn. Vi utför även psykologisk utredning och testning. I KBT jobbar man mot konkreta mål och arbetar mycket med hemläxor.


Terapin går ut på att försöka identifiera vilka tankemönster och tankesätt du har när du mår dåligt. Under mitt långa arbetsliv har jag mött människor med många olika erfarenheter och svårigheter. Det är min övertygelse att människan är fullt kapabel att påverka sin situation och sina egna tankar och på så sätt börja må bättre.


Drabbad du av dålig självkänsla eller alkoholberoende? Vi erbjuder KBT terapi , livscoach och parterapi i Stockholm. KBT terapi hos kbt psykolog Caroline Kraus i Stockholm Välkommen på kognitiv beteendeterapi (KBT) När delar av livet inte fungerar som vi önskar påverkar det våra relationer, det är svårare att fokusera på arbetet och även vår hälsa kan försämras. Du får hjälp att förändra dina tanke- och beteendemönster i syfte att bland annat kunna hantera känslomässiga problem bättre. Om du upplever problem i nära relationer eller har varit med om traumatiska händelser kan schematerapi, relationell terapi och klinisk hypnos vara bra komplement eller alternativ till klassisk KBT.


Gemensamt för terapiformerna är den solida vetenskapliga grunden, förankringen i inlärningspsykologisk teori och kognitiv teori samt att de bygger på forskning och praktisk erfarenhet. I kognitiv beteendeterapi ligger tonvikten på samspelet mellan individen och omgivningen, här och nu med fokus på beteenden. Det är inte alltid så lätt att veta exakt varför man mår dåligt. Att hamna i en svacka, att känna sig låg eller nere, är en naturlig del av livet - men du kan behöva hjälp med att gå vidare och med kognitiv beteendeterapi kan du få hjälp med att hitta en väg. Ett annat perspektiv – om mäns och kvinnors upplevelse av att gå i psykodynamisk terapi.


Psykologexamensarbete.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения