понедельник, 15 июля 2019 г.

Kriscentrum för män göteborg

Kriscentrum för män göteborg

Underhållning och gratis Wi-Fi ombord. Mer utrymme för benen. Spara pengar – boka nu! Kriscentrum för män vänder sig till män från år och uppåt.


Kriscentrum för män göteborg

Mottagningen är till för dig som har problem i nära relationer. Det kan handla om relationsproblem, kriser i samband med separation, svårigheter i föräldraskapet eller att du utsatt någon eller själv blivit utsatt för våld i en nära relation. Behandlarna på KCM har lång erfarenhet av att arbeta med män i relationskriser.


Vi har tystnadsplikt och du kan vara anonym. Alla har högskoleutbildning med beteendeinriktning, såsom socionom och motsvarande. Utöver det har alla vidareutbildningar inom området. Likaså har alla lång erfarenhet av samtal och krisarbete från olika områden som berör barn, ungdomar och vuxna. Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.


Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. En tillfällig lägenhet i Göteborg. Behandling, individuellt eller i grupp, där du får hjälp med att bryta ditt våldsbeteende. Kontaktperson som kan vara ett stöd i vardagen.


Rikskriscentrum har delat in Sverige i sex regioner för att utveckla regionala nätverk. De regionala nätverken syftar till att vara ett mer nära och lokalt stöd mellan verksamheter för utbyte av professionella frågor och erfarenheter samt att enklare hitta vägar för samverkan. Du kan kontakta oss dygnet runt året om.


Varje år hjälper och stödjer vi ett stort antal män som drabbats av svårigheter som de själva upplever att de inte kan hantera. Vi erbjuder samtalshjälp för att klarlägga, bearbeta och finna lösningar på känslomässiga och praktiska problem i livets olika skeden. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Det var då det första kriscentret för män i Europa. Göteborg De senaste sex åren har antalet män som sökt hjälp hos kriscentrum fördubblats. Kvinnofridslinjen svarar och hjälper dig dygnet runt om du eller någon i din närhet blivit utsatta för hot, våld eller sexuella övergrepp.


Kriscentrum för män göteborg

Numret syns inte på telefonräkningen. Offren för deras våldshandlingar är oftast närstående kvinnor och i några fall barn. Våld mot personer utanför familjen förekommer också.


Samtalsserierna är korta, ca 1-gånger. Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter. Invandrade män har i regel en betydligt bredare problembild eftersom de kommer från väldigt komplexa livssammanhang.


Nu har man funnits i år och personalen märker en klar skillnad jämfört med starten: Det är inte alls lika skämmigt att som man söka hjälp idag – och fler män vågar söka hjälp tidigare. Den åldersmässiga spridningen är från ynglingar till åldringar. Manscentrum kontaktas av män ur alla socialgrupper och yrkesgrupper. Att ha en trygg plats att prata på kan göra hela skillnaden, både för en själv och för de anhöriga. Hitta och få information om kriscentrum för kvinnor göteborg i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Arbetet är både förebyggande och när en kris väl har hänt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения