вторник, 30 июля 2019 г.

Kontaktlinsundersökning pris

Kontaktlinsundersökning pris

I Specsavers synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning, från glasögonordination till tryckmätning och digital bild av ögonbotten. Kontaktlinsundersökning. Vi börjar med en noggrann ögonundersökning av din syn och dina ögon. Därefter går vi igenom hur du vill kunna använda linserna.


Sedan rekommenderar vi bästa linstyp baserat utifrån dina behov. Vi går igenom hur du hanterar linserna för att du som linsbärare ska känna dig trygg. Men har det gått mer än ett år sedan du undersökte synen sist rekommenderar vi ett besök för att se att ögonen mår bra och att du har rätt styrka. Du som redan har linser vet vilken frihet det innebär. I en kontaktlinsundersökning kontrollerar vi förutom din syn också ögats yttre delar för att säkerställa att dina linser fungerar optimalt.


Vi gör även en undersökning för glasögon. Fria uppföljningsbesök på ordinationen ingår under hela ordinationstiden. Tillsammans går vi igenom dina behov och önskemål utifrån vad synundersökningen visar. Vi tar även hänsyn till andra faktorer som fritidsintressen och läsvanor.


Kontaktlinsundersökning pris

Linsen är en oberoende butik på Norrlandsgatan i Stockholm som erbjuder alla typer av synundersökningar av erfarna och legitimerade optiker, ett stort lager av kontaktlinser, glasögon, solglasögon och tillbehör till ett bra pris. På den här sidan kan du beställa varor tryggt och säkert med en snabb leverans. Var det länge sedan du såg över dina ögon? För dina ögons skull bör du regelbundet kolla din syn. Hos oss på Blickpunkten kan du lita på att optikern gör en.


Synen ändras med tiden och det är bra att göra regelbundna synundersökningar. Ta del av våra aktuella erbjudanden för våra glasögon, glas och kontaktlinser och synundersökning. Våra synundersökningar görs av leg. Välkommen till oss på Specsavers!


Du kan även välja en kontaktlinsundersökning där vi hjälper dig med nyanpassning av kontaktlinser samt hur du skall dessa på ett säkert sätt. I kontaktlinsundersökningen får du även en synundersökning för glasögon. En kontaktlinsundersökning för Dig som är van linsbärare tar cirka 45min. Vi bokar alltid in ett återbesök om du är ny linsanvändare.


Pris för nytillpassning av linser: 890kr (återbesök ingår) Boka tid här! Glasögonmagasinet Optik Sweden AB är en heläg svensk optikkedja. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga pris inom varje given kvalitet. Du kan också abonnera via Linsboxen och få linserna i brevlådan varje månad.


Linsboxens pris är per månad och alla synundersökningar ingår i priset ! För barn och ungdomar upp till år erbjuder vi ett lägre pris på synundersökning på glasögon. Vi avsätter minuter för att i lugn och ro gå igenom resultatet av synundersökningen. Hos oss kan du alltid komma in och justera dina glasögon kostnadsfritt och vi hjälper dig självklart med information om priser på kontaktlinser eller glas med mera.


Vi har även väldigt bra priser på linsvätska, tårsubstitut och kosttillskott för dina ögon. Inkluderar en kvalitetscertifierad synundersökning samt ögonhälsoscreening med fotografering av ögonbotten, tryckmätning och kontroll av synfältet. Enkelt, bekvämt och tryggt. Synundersökning 8-år 1kr För unga glasögonkunder.


Alla våra linser är från de välkända märkena Cooper Vision och Alcon.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения