пятница, 12 июля 2019 г.

Komma över svek

Komma över svek

Med tiden kommer allt upptäckas. Lögner och svek har alltid ett utgångsdatum, för det krävs mycket för att upprätthålla dem. Detta blir till en spiral av enorma proportioner som lögnarna inte kan hantera.


När lögnen lämnar deras mun så tappar de kontrollen över den. Man brukar säga att man kan fånga en lögnare före en handikappad. För att komma någon annan riktigt nära måste man våga vara sårbar och som vuxen våga ta risken att bli sviken. Det är det pris man får betala.


Vi måste komma ihåg att det finns många tillitsfulla människor som inte sviker. Men du kommer inte kunna gå framåt på det sättet. Det bästa är att acceptera vad som hände och ta reda på om det finns en lösning eller inte. Ge dig själv tid: ofta kommer ett svek lämna dig helt emotionellt uppnystad. Det kommer inte få dig att känna dig bättre och det kanske inte ens påverkar din partner.


Komma över svek

Det kommer bara göra dig ännu olyckligare och göra smärtan du känner ännu värre. Gråt ut, prata med någon, träffa vänner och var med de som älskar dig, men gör inte saker du kommer att ångra. All otrohet går att komma över. När hon recenserade hotellet på vårt lantställe blev jag hundraprocentigt säker.


Alldeles nyss visade det sig att han började träffa denna kvinna redan för drygt TVÅ år sedan. Nu är det slut med henne. Psykoterapeutens tre faser för att komma över otrohet: Fas ett – gottgörelsefasen – Om den som varit otrogen inte ångrar sig och visar ånger blir det mycket svårare. Så den första fasen handlar om gottgörelse.


Att man ska lyssna på ett icke defensivt sätt på sin partner som måste uttrycka sina känslor. Om man inte kan komma över svek och lögner - Vad gör man om man inte bara kan ” komma över ” något som ens sambo gjort när han varit hypoman? Jag skulle rekommendera dig att vara vän med ditt ex innan du har kommit över henne helt och hållet hur lockande det än må kännas.


Ju mindre kontakt du har med henne desto snabbare kommer du komma på fötter igen. Min man förundras över att det gick så lätt att komma över älskarinnan, han trodde då han var i dubbelt förhållande, att det skulle vara omöjligt att inte ha något av henne i sitt liv, men hon var ointressant efter bara någon vecka efter han tagit beslutet. Kan ett svek vara räddningen för en relation? När scener från nutid varvas med det förflutna växer en bild fram av svek och bristande ansvar.


Att regeringen friskriver sig från ansvar är ett svek mot tolkarna och direkt skamligt för Sverige. Det skulle nästan kännas som ett svek om jag blev moderat. En när det kommer till svek i privatlivet är det inte lika lätt. En del saker som kan hända att bli sviken av den man älskar är att de är otrogna och sviker dig på det sättet. Det kan såra så djupt att förhållandet tar slut.


Det hela handlar ofta om hur omfattningen av sveket ser ut om det går att gå vidare efter svek. Baaam ger dig tio effektiva sätt som du kan använda dig av för att komma över ditt ex. Se din singeltid som en rolig utmaning i stället för ett misslyckande. Kärleken kommer att hitta dig igen – vi lovar!


Komma över svek

Klicka på länken för att se betydelser av komma över på. De ser även det som en möjlighet att växa. Par som lyckas komma över otrohet kommunicerar ofta. Det tar tid att komma över någon och att sätta ett slutdatum kommer inte få ditt hjärta att mirakulöst läka. Du kommer någon gång i livet drabbas av sorg och ett brustet hjärta och det gör ont.


Du kommer känna att livet är slut och att du aldrig kommer att känna lycka igen. Det vore onekligen väldigt praktiskt för din man att allt bara skulle vara över för att han tycker det. Men svek och återupprättad tillit fungerar inte riktigt så – man behöver ofta prata om det som hänt många gånger. Det finns frågor, besvikelse och ilska som behöver få komma ut.


Man kommer få jobba på att bygga upp tilliten och det kommer ta LÅNG tid. Så fort något dyker upp så prata om det direkt. Ställ krav, det gäller för din kille att vara så öppen som möjligt med allt han gör. Till slut kände jag att jag var tvungen att åka bort för att komma över detta och var ett halvår utomlands.


Träffade en ny fantastisk person som verkligen passar mig under bortavaron, det kändes riktigt bra trots att vi stod inför ett distansförhållande. Men så kommer jag hem och allt kommer i gungning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения