понедельник, 29 июля 2019 г.

Quiz är han kär i dig

Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Du kan också skapa ditt eget quiz. Jag kommer göra en är hon. Här hittar du de bästa svenska quizen – och framförallt kan du göra dina egna quiz ! Dela dina quiz , tävla med dina vänner – och utmana dig själv!


När man är kär blir man lätt sårbar och nojig.

Läs och bocka av dessa tecken på att hen är kär i dig. Det är svårt att veta om ens crush gillar en tillbaka. Det är egentligen bara den personen som vet men om ni gör några av de här sakerna finns det en chans. Gör FRIDAS test och se om din crush gillar dig. Om han anstränger sig på det här sättet är det ett gott tecken.


En annan sak som tydligt pekar på att han gillar dig är att han hela tiden visar att han uppmärksammat saker du gillar – eller inte gillar. Detta är en quiz där du får reda på om killen du gillar tycker om dig på samma sätt! Quiz : Är du kär på riktigt (eller vill du bara ha uppmärksamhet)?

Hur ska du veta om den där härliga känslan när hen ger dig en komplimang betyder att du är kär eller bara älskar bekräftelsen? Om du vet att man hittat rätt. Din kärlek vill veta mer om att inte bara umgås med tjejer hela tiden. Men det finns även vissa saker som killar gör, som betyder att han ska kunna gå vidare. Tack för din beställning!


Du får reda på om du är kär , även om du kanske inte vet det. Pupillerna vidgas vid ögonkontakt om någon är intresserad av dig. Tänk på det nästa gång ni ser på varandra. Gillar han bilder på mat, på träningen, selfies – eller ja, vad som helst. Då vill han ha ditt intresse och skäms inte alls inför andra att visa att han vill det.


Träffa familjen Vill han att du ska träffa familjen – då är han kär , på riktigt. Ja, det är svårt att försöka slappna av och vara sig själv utan att bli awkward och börja säga konstiga saker när man har en crush på någon, men försökförsökförsök. När din crush känner att du är en skön person att hänga med som hen känner sig bekväm med kommer hen garanterat vilja hänga med dig ännu mer.


Läs också: Därför blir du kär i en viss person. Han är väldigt fysisk. Den personen är din trygghet. Så länge du är med den här personen känner du dig hemma, oavsett vart ni världen ni befinner er.


Känner du så om någon?

Självklart tycker du om din partner – men är du verkligen head over heels- kär ? Ta det här testet så får du koll på det romantiska läget. Hon anförtror dig detaljer om one night stands, sex och romantik. Hon sätter sig jämte dig även när det finns andra lediga platser i närheten.


Hon intresserar sig för dina hobbies (även din gymrutin, som ärligt talat inte är så spännande). Hon ber dig att visa något som hon vet att du är bra på. Hon fiskar efter komplimanger. Om din kollega gör det här så är hen definitivt intresserad av dig.


Läs även tecken på att din killkompis egentligen är kär dig. Då är han för svartsjuk. Det är ett tecken på att han redan ser dig som sin flickvän och inte skulle ha någonting emot att vara med dig för resten av sitt liv.


Sanningen är att han är hemligt förälskad i dig och han försöker hitta sätt att visa dig det. Hur stor chans har du att någon blir kär i dig ?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения