вторник, 30 июля 2019 г.

Sälja produkter från kina

Kina och Asien har blivit dyrare. Det finns dock många missförstånd vad gäller import från Kina. Kinaimport passar dig som vill utveckla nya produkter även i liten skala eller sälja under eget varumärke. Notera att det kan finnas andra regler du måste följa för att importera och sälja just din produkt , om du följer denna guiden så har du i vilket fall garanterat kommit en bra bit på vägen för att fullt följa alla regler som finns.


Min vara har en CE logga, allt är lugnt, eller?

Shoppa runt – här är sajterna du kan handla från. Vi kan inte gå igenom en lista med alla, så vi har valt ut tre vi dels har personlig erfarenhet av och som dessutom har relativt höga omdömen på Trust Pilot. Vi levererar give-aways, promotionprodukter, presentreklam, premier, varor för detaljhandel och övriga produkter åt många av de största företagen i Sverige, Skandinavien, Norden och Europa. Han var bara och tjänade bra med pengar.


Jag tänker göra samma sak. Alibaba är en bra hemsida. I västra delen av Shenzhen sitter han idag med anställda. Artikeln förklarar hur du ska undvika för att förlora pengar osv.

Från fönstret ser man ut över den 1miljoner manstarka staden där skyskraporna ploppar upp som svampar. Själv bor John Skalin i Hongkong, en dryg timme med tåg från kontoret, men har valt att lägga bolaget inne i fastlands- Kina. Många importörer kan inte förstå detta och importerar i slutändan produkter som är illegala att sälja i Sverige.


Det är helt och hållet importörens ansvar. Vi skapar helhetslösningar för er som vill importera från Kina. Genom oss kommer ert företag spara både tid och pengar på alla era inköp som ni har i Kina. Vi hjälper er från början till slut, allt från bankbetalningar till att se till att alla dokument finns. En bidragande orsak är att det är så enkelt att beställa produkter via internet.


Här kan du läsa vilka momsregler som gäller när du säljer varor till länder utanför EU, det vill säga vid export. På samma sätt kan svenska ekologiska produkter säljas som ekologiska i alla EU-länder. Produkter från länder utanför EU. Du behöver med andra ord föranmäla sändningen till gränskontrollen när du ska importera produkten.


Du hittar information och instruktioner på vår sida om import av vegetabiliska livsmedel. Du kan själv välja hur mycket du vill sälja ett produkt för. Fördelen med dropshipping.


För det första har du ingen lager och därmed släpper du från en stor risk. Tänk om du hade köpt produkter för 500.

Att inga kosmetikaprodukter är fria från djurförsök kanske är en besvikelse för många. Oftast en rätt stökig lösning för dom som jag vet jobbat på detta sättet så det är bättre att ta hem det i eget lager eller droppa från någon leverantör i Europa om det finns en sådan. Här får du reda på hur processen ser ut, hur du får tillgång till våra webbtjänster, vad du behöver tänka på och hur du ansöker om olika tillstånd som krävs för att börja importera.


Billiga varor och nästan gratis frakt är förklaringen. Man snart kan det vara slut på det.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения