пятница, 26 июля 2019 г.

Phukets stränder

Förhoppningsvis kan den här sidan vara till hjälp för någon av de resenärer som sitter och funderar över vilken strand som ska bli mål för nästa semesterresa. Om Thailand Thailand har en befolkning på ca miljoner. En liten restaurang finns för den som vill äta lunch, och annars är det bara att njuta av lugnet på stranden. Den munkorden som äger marken stoppar alla försök att göra området till ett nytt Patong.


Phukets stränder

Stranden är stor nog att aldrig kännas överbefolkad. Det andra hotellet på Pansea är Amanpuri vilket är ett lyxhotell i världsklass. Phukets populäraste stränder. Men bortom turistmagneterna finns undangömda strandpärlor som lockar med varma vågor och vila. Dock gäller det bara för den begränsade del av stränderna där kommersiell verksamhet är tillåten.


Det är inte enkelt att ta sig hit, och namnet är nästan omöjligt att uttala. Exklusiva filmklipp från stränderna. Tips och priser på resor och boende. Upphämtning och avlämning ingår.


Phukets stränder

Kata Beach anses som det bästa området för den som vill snorkla utmed stranden. En liten bit utifrån stranden ligger ett mycket vackert rev och revet är mycket populärt då det händer att jättesköldpaddor simmar omkring där. Många av våra hotell har gym eller träningspass. Att göra en båtutflykt till Phi Phi-öarna är också populärt. Det är lätt att pröva olika stränder genom att ta tuk-tuk eller longtail-båt.


Gör bara upp om ett pris och hur länge ni vill vara borta. Strand omdömen: Vilken strand passar dig? Här kan du se omdömen om phukets alla stränder.


Alla fina stränder ligger på ön Koh Lanta västsida och vetter åt Andamanhavet. Hit reser du för att njuta av vädret, stränderna , kulturen och maten. Och för de som inte orkar eller vill ta med egna stolar och parasoller så inrättas zoner där man kan hyra solstolar och parasoll. Men idag kom en grej till, nu får man inte äta eller röka på stranden , bara.


Patong Beach är nöjeslivets och shoppingens paradis om du vill ha rörelse och aktiviteter dag och natt medan stränder som Kata och Karon är mer omtyckta av dem som söker lugn och ro. Stränderna Nui och Freedom är riktiga pärlor men svåra och mycket. Morning härligheter täcka en sandås skiljer stranden från baksidan områden, vilket ger en viss säkerhet och chelter från bullret från. Det är lunchande lokalbor som fyller stolarna, trots den läckra bläckfisken med färsk grön kampotpeppar och tam-salladen på omogen papaya. Då blir stränderna vackrare, tycker vissa.


Var ska jag då ligga och sola utan att få sand i håret? I grunden handlar det om maktkamp mellan militären och polisen, hävdar de insatta. Foto: Annika Goldhammer Detta är en låst artikel. Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i. Läs mer, kolla priser och boka: paresaresorts. Personligen gillar jag Nai Yang beach bäst där det fortfarande råder ett lugn.


Undvik Bangla Road i Patong då det kan jämföras med Nana i Bangkok - det vill säga Thailands baksida. Nang Thong Beach är den mest centrala stranden i Khao Lak. Några hundra meter från stranden finns möjlighet till olika typer av shopping och ett brett utbud av restauranger. Det är lite förvirrande att besöka Khao Lak eftersom det är namnet på hela det två mil långa området och inte en särskild badort.


Här finns i stället de tre mindre samhällena Khuk Khak, Bang Niang och Bang La On.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения