четверг, 16 июня 2016 г.

A kassa kontakt

Vision är fackförbundet för dig som är anställd inom kommun och landsting. Bli medlem i fackförbundet Vision. Vi ger dig en rad förmåner. Vem kan bli medlem och vad kostar det? Vill du komma i kontakt med en handläggare så går det bra att skicka meddelanden till dem på Mina sidor.


A kassa kontakt

Du kan naturligtvis också ringa oss. Akademikernas a-kassa är a-kassan för dig med en högskoleutbildning eller som studerar just nu. Om du inte är medlem eller behöver teknisk support kan du använda formuläret nedan för att mejla.


Däremot kan vi inte svara på frågor som gäller specifika a-kassor eller ditt medlemskap. Då ska du i stället kontakta den a-kassa som frågan gäller. Skriv inte personuppgifter som personnummer, telefonnummer eller adress i ditt meddelande.


A kassa kontakt

Dessa uppgifter hjälper oss inte att svara på din fråga. För att du som ringer inte ska behöva sitta allt för länge i kö har vi en begränsning av max samtal som kan stå i kö. Mitt medlemskap för frågor om medlemskapet och avgifter.


Frågor som skickas i dessa tjänster kommer direkt till din handläggare. Avgiften till a-kassan är 1kronor per månad. Mer information om arbetslöshetskassan och kontaktuppgifter till kontoren och handläggare finns på deras hemsida. A-kassan Vision har ett kontor i Stockholm.


A kassa kontakt

Här hittar du uppgifter om din anslutning och inbetalda avgifter m. Du som arbetstagare granskar intyget och skickar till din a. Här kan du som arbetsgivare fylla i arbetsgivarintyg. Med vår dagräknare kan du som redan får ersättning, se hur många dagar du får i veckor där du till exempel jobbar eller tar ut föräldrapenning. Eftersom det är många helgdagar kommer vi inte kunna betala ut ersättning som vanligt.


Här finns våra kontaktuppgifter för medlemmar, myndigheter, arbetsgivare och press. Om du är medlem i STs a-kassa och har BankID kontaktar du oss genom att logga in på våra e-tjänster. KIM, vår digitala medarbetare svarar dygnet runt på allmänna frågor om arbetslöshetsförsäkringen och medlemskap i IF Metalls a-kassa. Välkommen till Fastighets a-kassa ! Du får lättast kontakt med oss genom Mina sidor.


Handels a-kassa är en av flera a-kassor som har ett nära samarbete med den fackliga organisationen, men vi är är juridiskt fristående från den. Om du vill söka ersättning från a-kassan , skicka in handlingar eller rapportera tid så gör du det genom att logga in på Mina Sidor. Din handläggare vägleder dig genom processen med hjälp av tjänstens Att-göra lista. Har du frågor om din ersättning kan du också ställa dem här. Telefontider hittar du här.


Skicka meddelande här. Kontakta oss om du har något du undrar över eller vill ha hjälp med. Vi finns här för dig helgfri måndag till fredag mellan klockan 08. Jobbar du inom elteknikbranschen?


Då är Elektrikernas a-kassa för dig. Ansök om medlemskap direkt på webben. Vill du besöka oss ska du boka en tid med en handläggare.


Våra medlemmar arbetar bland annat i byggämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin, tvätterier, bilverkstäder och gruvor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения