понедельник, 20 июня 2016 г.

Bästa filmerna någonsin

Filmen kretsar kring fyra olika handlingar där vi bland många andra karaktärer får följa torpederna Vincent och Jules, briljant gestaltade av John Travolta och Samuel L. Här kommer min personliga Top 1lista genom tiderna. Nyckeln till frihet handlar om Andy som döms för mordet på sin fru och i fängelset möter fixaren Red. December är alltid en film månad.


Premiärerna duggar tätt, Bon Potter och Sagan om Ringen.

I dag har vi tagit det modiga steget att plocka ut de femtio bästa filmerna genom historien. De tio första har vi graderat. Enväldig jury Niclas, Carron, Jan Sundström och Christina Hygge.


De bästa svenska filmerna genom tiderna En gång en klassiker, alltid en klassiker? Vi har sammanställt en filmhistorisk topplista med hjälp av filmkritiker och -akademiker. Här finns samtliga röstsedlar samlade.


Vilka är egentligen tidernas bästa filmer ? Att göra den sämsta filmen någonsin är nästan lika svårt som att göra den bästa.

Ingen försöker göra riktigt dåliga filmer men filmhistorien är trots detta full av välmenande försök som har slutat i helt katastrofalt dåliga filmer. Filmskapar verkar heller inte ha lärt sig av tidigare misstag utan varje år släpps ett antal. I alla fall om Entertainmet Weekly får bestämma. Kolla in hela listan här.


Vad är det egentligen som gör en film till den bästa filmen genom tiderna? Det finns otroligt många genrer när det kommer till film och inom alla finns det några filmer som anses vara de bästa och några som anses vara de sämsta. Det finns inte en specifik sak som gör en film till den bästa någonsin utan det är många olika saker. Det finns nog ingen film som någonsin varit så härligt laidback och avslappnad som bröderna Coens mästerverk The Big Lebowski.


Det är den perfekta filmen att slå på när man känner för att bara ta det lugnt och titta på en film som omedelbart skjuter upp humöret i höjden. Det är svårt, kanske omöjligt att uppge en enda film som ens bästa någonsin då det finns så många bra som på olika sätt gett en så mycket. Men Snatch är verkligen en film jag kan se om hur många gånger som helst och aldrig ledsna! Fantastisk film och det bästa Guy Ritchie fått ut sig utan tvekan! Första intrycket av en film kan ibland svalna och en film kan därför dala på listan efterhand.


Jag inledde bloggandet med att offentliggöra topplistan och var då tvungen att frysa den. Så det som heter topplistan är en lista med recensioner på de 5bästa filmerna just då, men en hel del har hänt sedan dess. Netflix utbud av filmer är enormt.

Vi visar och ger dig direktlänkar. Den tredje dyraste filmen som någonsin gjorts är den även den tredje i Pirates of the Caribbean-serien. Filmen drog dock in nästan en miljard dollar, trots att biopubliken vid det här laget borde ha varit mätt på Johnny Depp i piratmundering… 2. Avengers – Age of Ultron. Tv-proffs i Hollywood har fått kora de 1bästa tv-serierna någonsin i branschmagasinet The Hollywood Reporter.


Listan som består av mest amerikanska serier, men även brittiska‚ räknar upp såväl ”Saturday Night Live”, ”Fawlty Towers”, ”South Park”, ”Star Trek” som ”Cityakuten”. En topp 10-lista med mina bästa filmer någonsin. Väldigt svårt, men är nöjd med slutlistan och inser vilken blandad filmsmak jag egentligen har, även om skräck är det som dominerar. En skräckfilm som hänförde oss alla med den fula gubben cyklandes på en trehjuling och ett slut som ingen kunde förutse.


Filmen av Luca Guadagnino blev Oscarsnominerade som Bästa film och Bästa manliga skådespelare(Chalamet). James Ivory fick ta emot en Oscar för sitt omarbetade manus. John Steinbecks roman ”Vredens druvor” berättade om en svältande bondefamilj från Oklahoma som i en gammal lastbil reser till Kalifornien i hopp om att finna arbete som fruktplockare. Ett annat exempel där romanen och filmen är lika bra.


Ja, så bra är han verkligen. Snabba Cash är inte heller den enda filmen denna helschyssta grabb spelat i. Nu är det ju massor av olika totalt övertygande profiler i dessa filmer. Det är ju inte helt lätt att välja ut de bästa då alla gör så bra karaktärer i Snabba Cash.


Tusentals filmintresserade användare på filmsajten. Precis som tidningen Huffington Post har uppmärksammat så hittar vi societetskvinnan Paris Hilton, 3 i två av filmerna som har hamnat på topp 10. Det kommer ständigt nya titlar till streamingtjänsten Viaplay. Vi tipsar om filmer och serier inom alla genrer du måste se!


En av de bästa filmerna som gjorts.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения