четверг, 30 июня 2016 г.

Känns som allt jag gör är fel

Det känns nästan alltid som att jag gör allting fel. Om du har låg självkänsla kan en vanlig slutsats när du gör saker vara att det känns som att du gör fel och i slutändan kanske att du är fel. Vi människor har en tendens att tro att det vi känner och tänker är sanning vilket det ibland inte är. Men om jag säger ifrån varje gång du säger eller gör något som får mig att känna mig såra så blir det ju 1 av de gångerna du som har gjort fel.


Känns som allt jag gör är fel

Det är inte samma sak som alltid. Och jag säger inte ifrån varje gång. Hon är en fantastisk yrkeskvinna, vacker, en vänlig själ, fixar allt och ställer upp och jag älskar henne men allt jag gör och säger verkar vara fel.


Jag duger helt enkelt inte. Och ändå känner jag att det är ju jag som fostrat henne till att bli kritisk och granskande. Ibland känns det nästan som om vi vore rivaler.


Vet snart inte vilket ben jag ska stå på! Har plötsligt insett vilken kort period man lever på jorden och hur lite man faktiskt lämnar efter sig. Känns som att jag alla år efter gymnasiet har levt för nån annan. Allt jag gör blir bara fel.


Bortse från min ”tråkiga dag” gillar ni när ni får se lite frekvenser av allt ? Eller att jag skalar bort det som jag tycker är oväsentligt och håller ner längden på vloggarna. När jag är med vissa personer blir jag lite som dem, om de är flumiga är jag också det. Jag tycker att de e fel på mig med kroppen typ som min rumpa o rygg, rumpan e stor o ryggen går inåt så det känns inte så bra, känns som det är nått fel på en o så finns det inga tjejer som gillar en o jag blir så trött på allt iaf allt i. Jag och sambon bor i en etta och är med varandra dygnet runt. Har tröttnat på honom fast jag älskar honom mest av allt.


Försöker hitta på saker, men tycker ingenting är kul. Jag kan inte sluta tänka annat än negativa tankar som att allt är min sambos fel. Går hos psykolog som gett mig diagnosen nedstämdhet. Känner mig oskärpt som om jag vore full eller riktigt bakis.


Detta har hållit på i ett par månader och är skitjobbigt. Men även det är ju ett måste som jag måste kämpa med. Men jag saknar att kunna vakna en morgon och känna mig utvila jag saknar att känna energi och jag saknar att ha orken och kraften att göra allt det jag vill göra.


Känns som allt jag gör är fel

Vill lyfta på distans. Nu är Dahlqvist mitt uppe i förberedelserna inför den kommande säsongen, som startar om knappt fyra månader i finska Ruka. Om det är mycket trafik eller man känns sig osäkert går det att göra den ”stora svängen” vilket innebär att man lägger sig längst till höger och fortsätt rakt över den korsande vägen. Kanske var tur att jag inte hade så mycket att göra , annars hade videon förmodligen blivit väldigt mycket längre haha.


När det är fritt går det bra att slutföra vänstersvängen genom att gå eller leda cykeln över vägen. Men det här är en dålig anledning till att stanna i en relation som inte är helt bra. Om du innerst inne har svårt att se en framtid ihop, eller hoppas på att träffa någon annan som du känner starkare för, borde du göra slut. När pappan hämtar är det frid och fröjd och hen gör vad som helst för att åka iväg med pappan så fort som möjligt, gärna med en kommentar som ” Jag vill inte bo med dig jag vara med pappa” till mig.


Känns som allt jag gör är fel

Och vår 3-åring blir sällan glad när det är jag som hämtar på förskolan. Jag vet att någonting är fel ” Säsong — Avsnitt 2. Linnea gör något som hon för tre år sedan aldrig trodde var möjligt. Läkarna tror att Linda är deprimera men hon vet att det är något annat. All uppmärksamhet har varit riktad mot mig och vad jag ”måste” göra fel som mamma.


Jag har nog hört alla goda råd som finns att få. De få gångerna jag får höra att det jag gör är bra så får jag samtidigt höra saker som jag borde göra bättre. Inget känns bra, allt är ändå kört och ni gör bara varandra illa.


Relationsexpert Eva Rusz kommentar: – Återigen lurar hjärnan oss att tro vissa saker om oss själva och vår relation.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения