понедельник, 27 июня 2016 г.

Familjerådgivningen göteborg

Familjerådgivning Alla kan få problem i sin relation. Hos Göteborgs Stads familjerådgivning kan ni som par eller familj få hjälp att finna nya möjligheter och lösningar på problem och konflikter. Svenska kyrkans familjerådgivning är till för par och familjer som upplever relationsproblem av olika slag.


Vi finns över hela landet. Samtalen kan till exempel handla om kommunikation, konflikter, att bryta negativa mönster, närhet, sex, känslor, olikheter, otrohet, föräldrarollen eller utmaningar i nya familjekonstellationer. Inför besöket skickar vi hem några frågor som ni kan fundera på, enskilt eller tillsammans.


Cirka en månad efter besöket erbjuder vi ett uppföljande samtal per telefon. Välkommen till S:t Lukas i Göteborg Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra.


Familjerådgivningen göteborg

Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Göteborgs Familjeterapeuter är en sammanslutning av legitimerade psykoterapeuter, med lång erfarenhet av familjerådgivning , parterapi, psykoterapi, handledning och utbildning. Vår psykoterapeutiska inriktning är familjeterapi. Vi är socionomer med bred och mångsidig yrkesbakgrund inom socialtjänst och sjukvård.


Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Hur det känns när dina föräldrar skiljer sig är olika. Du kan känna både oro, ilska, lättnad och sorg. Hitta och få information om familjerådgivning i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Vi lever i en tid som ställer höga krav på oss. Hur vi har det i våra relationer påverkar vårt psykiska och fysiska mående. I olika skeenden i livet utsätts vi för kriser och förändringar som kan göra det svårt för oss att tala med varandra på ett konstruktivt sätt. Du kan även skicka mail till familjeradgivningen. Möjlighet till samtal både i Mölndal och i centrala Göteborg.


S:t Lukas har mottagningar både i Mölndals centrum och i centrala Göteborg vid Masthuggstorget. Du väljer själv vilken mottagning du vill att vi träffas på. Göteborg – Hitta företag som levererar produkter och tjänster. Under de år som verksamheten funnits har vi fått många bevis på att våra principer om snabb och flexibel hjälp varit värdefull för många människor. Socionomexamen, filosofie magisterexamen i socialt arbete, handledarutbildning i psykosocialt arbete, legitimerad psykoterapeut.


Familjerådgivningen göteborg

Det finns de som tror att det är omöjligt att förändra världen. Men det går, och RFSU vet hur man gör. Vi erbjuder Psykoterapi för indivi par och familjer. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Våra behandlingsmetoder består bl.


Parterapi och familjerådgivning I vår behandling med par arbetar vi utifrån IBCT. Terapin inleds med en utforskande del där man går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia. Alla de julklappar som kommit in från givmilda människor i Göteborg med omnejd har packats upp i vår tillfälliga julklappsbutik.


Hit får människor som sökt julhjälp hos oss komma och själva välja julklappar till sina barn.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения