понедельник, 13 июня 2016 г.

Linas lättlagade kasse för två

Linas Lättlagade kasse. Italiensk vardagsmat när. Linas lättlagade kasse innehåller recept och råvaror för fyra middagar för två eller sex personer eller tre middagar för personer.


Rätterna lagas från grunden men med vissa genvägar för att spara tid. En vegetarisk rätt förekommer I var tredje Lättlagade kassen för fyra och sex personer förekommer en.

Vad sägs, till exempel, om en barnanpassad kasse , som kan fås som laktosfri eller glutenfri, en riktig vardagshjälte för den tidspressade barnfamiljen. För den som vill minska på köttkonsumtionen finns både ett vegetarisk och ett flexitarian alternativ. Linas Matkasse erbjuder verkligen något för alla smaker. Förutom att recepten är lättlagade , finns som vanligt ett fokus på nyttighet.


Linas Lättlagade Kasse kan väljas för två personer (fyra middagar), fyra personer (tre middagar) eller sex personer (tre middagar). Portionspris: Från 4kronor. Linas Kasse för två – min – Klassisk husmanskost blandat med spännande mat från olika matkulturer och lite starkare kryddningar.

Linas Barnkasse laktosfri -min – maten fokuserar på barns preferanser och är lätt att laga och är laktosfri. Linas matkasse erbjuder dig olika spännande matkassar. Här finns det garanterat något för alla i familjen.


Nu kan ni även byta ut middagar som inte faller er i. I dagsläget erbjuder vi två kassar som är anpassade för mindre hushåll ( Linas Lättlagade kasse och Linas Inspirationskasse). Man kan också välja att få leverans en gång per månad. Vissa kvällar i veckan är lite mer stressiga än andra och då finns det inte något utrymme för varken att åka handla eller laga middagar som tar lite längre tid. Denna veckan bestämde jag mig för att testa Linas Lättlagade kasse , som innehåller recept och middagar som just inte tar så lång tid att laga.


Om du inte är hemma blir du kontaktad av chauffören, som ställer kassen utanför din dörr. Antal matlagningssteg är minskat och råvaror i form av färdigskurna bitar av kött eller grönsaker har det blivit mer av. Det finns tre kassar att välja bland. Här tittar vi på de kassar som innehåller mat för ca fyra personer. Linas Originalkasse - fem rätter, varav två rätter är snabba, två medelsnabba och en tuff.


En av rätterna är alltid vegetarisk. Linas Stora Originalkasse som är tänkt för middagar till personer. Vill man ha något som går snabbt och enkelt kan man välja Linas Lättlagade kasse som är tänkt för middagar för personer.

När du köpen en matkasse får du inte bara mat utan även recept som är planerade av en dietist och som är väl genomtänkta ur näringssynpunkt! Maten är planerad för två personer och räcker till fyra middagar. På menyn står klassiska husmansrätter varvade med enkel inspiration och influenser från andra matkulturer. Perfekt för dig som gillar enkelheten, men vill ha lite mer smak, kryddor och härliga sallader. Innehållet är alltid beräknat så att det går år vilket gör att det inte blir något matsvinn.


Kassarna innehåller svenska grönsaker anpassade efter säsong i största möjliga mån. Under vintern förekommer det importerade grönsaker för att kunna ge en varierad meny. Allt utifrån smakpreferenser, eventuella allergier och hushållets storlek. Just nu: Få rabatt på dina första två matkassar om du beställer innan nyårsafton. Barnkassen är skapad utifrån barnfamiljens behov, med ett innehåll som är lätt att laga och lätt att gilla.


Tidsbrist och bekymmer med att få alla att gilla middagen är vardag för många familjer med yngre barn.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения