четверг, 23 июня 2016 г.

Vad önskar jag mig i julklapp

Stort utbud av roliga julklappar. Snabb leverans och oslagbara priser! Du hittar enastående upplevelser i hela Sverige. Ge bort en oförglömlig present!


Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör.

Igår fick jag ett sms från mamma där hon undrade vad jag önskar mig i julklapp. Förra året önskade jag mig ingenting men i år har jag faktiskt kommit på några grejer! Skrev således en lista och skickade den till både mam och pap!


Dessa asketer från Mateus i färgen sand. Ni kommer till dessa här. Denna ostronskål från Mateus! De hittade jag på en annan hemsida. Vad jag önskar mig i julklapp.


Inlägget innehåller annonslänkar.

En vecka kvar till julafton! Men denna hydrating facial mist är jag så nyfiken på. Vi önskar oss massage i julklapp varje år. Antingen av dina nära och kära, eller på salong.


Lyxigt doftljus från L:A Bruket. Till exempel Unizons arbete för ett jämställt samhälle fritt från våld. Jag behöver tips på vad jag kan önska mig i julklapp. Men jag vet verkligen inte vad jag ska önska mig ! Det brukar sonen få av kompisar i födelsedagspresent. Jag har precis shoppat massa kläder och smink.


Böcker är ju alltid en bra julklapp också, och jag brukar alltid önska mig en bok av årets Nobelprisförfattare, men i år blir det ju ingen sådan klapp under granen. Ja, jag tycker att det är en bra idé att vi försöker dela med oss till de som inte har det lika bra som vi. This video is unavailable. Vet ni vad jag önskar mig ? Stressen kring julklapparna.


I min familj finns det inga barn, utan alla är vuxna och köper sina egna grejer. Så i år uppfyllde jag drömmen och fick igenom att vi skiter i julklapparna. Plötsligt tycker jag det ska bli extra mysigt med jul, för nu har jag mer ro att njuta av. Vad kan man önska sig i julklapp ?

Här får du bra tips! Det finns dock en del i mig som kämpar med att inte vilja ge bort onödiga prylar, som inte vill vara en del i konsumtionshetsen. När jag var liten älskade jag julklappar och desto fler desto bättre. Det roligaste var att öppna den där stora högen som kändes enorm då jag var 6-år gammal. Självklart ville jag ha vad jag önskade mig men nog var halv nöjet att öppna alla julklappar , eller vad tyckte du när du var liten?


I denna video så både visar jag och berättar om vad jag önskar mig i julklapp. Förlåt att denna video är ganska kort. Jag älskar att få presenter, men saken är den att de behöver inte vara dyra eller exklusiva utan jag älskar bara tanken på att någon tagit sig tid att tänka ut något att ge mig ! Jag älskar att ge bort något, att få skämma bort familj och vänner med fina presenter – och julklappar. Häromdagen var det julafton och jag har funderat över alla önskningar, drömmar och förhoppningar som finns inför denna dag.


Vissa blir verklighet. Det fanns ju så mycket jag ville ha! Jag blev nästan upprörd på mina föräldrar, som bara svarade att de önskade sig ”snälla barn”.


Det var ju ingen riktigt julklapp ! Idag förstår jag dem bättre. Har bara kommit på två saker. Någon som kan ge mig lite tips?


Lite beskrivning om mig Är en kille som är 22år (ja det stämmer), jobbar som webbprogrammare, bor i STHLM själv och jag behöver absolut inge porslin eller sånt skit. Jag gillar tekniska prylar och vissa kläder. Det här ska du önska dig i julklapp om du inte vet vad du vill ha. Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения