четверг, 16 июня 2016 г.

Psykolog unga vuxna göteborg

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!

Information till vårdgrannar. Vi tar inte emot remisser. Unga vuxna uppmanas istället att ta kontakt med oss via telefon enl.


Mottagningen är fint belägen i trivsamma lokaler i centrala Göteborg. Du kan till exempel få träffa psykolog eller psykoterapeut, få en stödkontakt hos psykiatrisjuksköterska, ha par- och familjesamtal eller behandlas i grupp. Primärvården har också nyligen öppnat en mottagning för unga vuxna med psykisk ohälsa, Mux. Den vänder sig till personer mellan och år. Akademihälsan finns för de som läser vid Göteborgs universitet och Chalmers.


Läs allt om Närhälsan mottagning unga vuxna , Göteborg i Göteborg , Västra Götalands län på Vården. Då kan du vända dig till Närhälsans Mottagning unga vuxna. Här kan du få individuell samtalskontakt hos psykolog eller psykoterapeut, stödkontakt hos psykiatrisjuksköterska, par- och familjesamtal eller behandling i grupp.


Som patient hos MUX har du också möjlighet att träffa psykiatriker. Columbus hjälper dig som är arbetslös ung vuxen och vill komma vidare till arbete eller studier men din psykiska ohälsa hindrar dig från att göra det på egen hand. Vi sätter upp mål utifrån dina förutsättningar och arbetar tillsammans för att du ska nå dem. I vårdkedjan ingår bland annat de fyra Mini-Maria mottagningarna i Göteborg.


Vi som arbetar här På vår avdelning finns bland annat skötare, behandlingsassistent, sjuksköterska, kurator, psykolog och läkare.

Stockholmsvardagen innehåller många utmaningar: Boende, jobb, ekonomi, vänner, förväntningar, besvikelser, ansvar, oro … och samtidigt kanske längtan efter något annat. Känner du att du sitter fast? Hör av dig till någon av våra psykologer eller socionomer som alla är legitimerade psykoterapeuter. Jag har en bred psykologisk utbildning med specialinriktning barn, ungdom, unga vuxna samt lång erfarenhet av arbete med vuxna , ungdomar och barn både inom offentlig verksamhet och privat.


Sahlgrenska Universitetssjukhuset Anorexi och Bulimi mottagning för vuxna -Från 25. Bojen erbjuder gruppverksamhet för unga (upp till år) som bevittnat eller utsatts för våld i hemmet. Finns även möjlighet till enstaka enskilda samtal. Bona Via erbjuder gruppverksamhet till barn, unga och föräldrar i familjer där någon vuxen är beroende av alkohol, narkotika eller läkemedel.


Lennart Melander är legitimerad psykoterapeut, legitimerad psykolog och socionom med huvudinriktning psykodynamisk psykoterapi. Han har mångårig erfarenhet av individuell- och familjeterapeutisk behandling med vuxna , unga vuxna och tonåringar inom öppenpsykiatri och i privat terapiverksamhet. För vuxna som är aktuella på vårdcentral och har fysisk eller psykisk problematik och där hållpunkter finns för att kognitiva faktorer kan spela roll för problembilden eller insatser, kan vårdcentraler i Västra Götaland få hjälp med en del av utredningen av en vårdcentral med tilläggsuppdrag.


Detta med målet att hitta nya förhållningssätt och strategier i livet och till lidandet i dagsläget. Jag är socionom och legitimerad psykoterapeut med specialkompetens inom barn, ungdomar och unga vuxna. Jag har lång erfarenhet av samtalet som arbetsmetod inom områden som kvinnosjukvår unga vuxna samt rehabilitering.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения