пятница, 17 июня 2016 г.

Muslimska toalettvanor

Muslimska toalettvanor

Likaså våtservetter eller det vanligaste alternativet i muslimska länder som är en dusch eller en vattenkanna. Det islamiska perspektivet Profeten Mohammed ﷺ talade om vikten av god hygien efter toalettbesök och använde ibland vatten. Trodde att Trekkiz skulle göra en tråd med ALLA Den Utvidgandes (swt) och hens Profet Mohammeds (guds straff vare med henom) alla bisarra ritualer.


Här kommer en liten repetition hur man gör när man har konverterat till islam och vill gå på toaletten. Det är inte bara att traska in och göra det man. Hur går det till i trångbodda muslimska familjer i Sverige där det bara finns en toalett?


Tar mannen muggen i besittning medan fruntimren får skita i en påse och slänga den i hushållssoporna? Det är lite som det judiska förbudet att blanda fisk, kött och mjölk eller vad det nu är som inte får blandas. Det är så otroligt lågt att hon hoppar på mig för mina toalettvanor. Hon var bara ute efter att skapa bråk och intriger, säger Sahra. Som troende muslim är hon mycket noga med hygienen.


I rutinerna för ett religiöst liv ingår noggrann tvättning efter toalettbesök och före bönestunder. Alla människor- muslimer, svenskar, osv osv - ska ha samma rättigheter i Sverige, givetvis! Men jag kan lova er att om det var en svensk eller icke- muslimsk invandrare som tvättade röven i toaletten med kaffekoppen så skulle han få en tillsägelse av cheferna! Men nej, inte när det är fråga om en muslim. Islam håller ett vakande öga på dina toalettvanor.


Ahmad Al-Muzain, en palestinsk expert på Koranisk vetenskap: Profeten Muhammed har sagt att pojkar inte behöver tvätta snoppen, därför att pojkars kiss är renare än flickors. För muslimer har varje del av livet en särskild betydelse och den troendes beteenden styrs av olika regler och påbud som finns skrivet i den heliga skriften, Koranen. Denna infektion kan uppstå även i moderna industriländer.


Muslimska toalettvanor

CDC (Centers for Disease Control and Prevention) rapporterar dock att det är mycket ovanligt i muslimska länder där griskött är förbjudet. Hela Farmen bygger på rasism, säger deltagaren Özcan Yildiz. Vi kan inte för hela världen förstå hur muslimsk badrumskonvenans skulle kunna ha ett allmänintresse, annat än att förstås använda informationen som ett vapen mot muslimer. Nyheten används som ett medel för Avpixlat att distansera sig ifrån den degenererade muslimska kulturen och för att parallellt upphöja den egna västerländska. Av Mattias Albinsson Utrikes.


Ska kvinnor som identifierar sig som män få besöka en herrtoalett? Och ska en man som känner sig kvinnlig få byta om i damernas omklädningsrum? Frågan kommer nu avgöras av USA:s högsta domstol.


Denna grupp äter inte gris- och blodprodukter. I en del muslimska inriktningar undviker man också fiskar utan fenor och fjäll. Muslimernas regler kallas ”halal”. In the land of blood and honey utspelar sig under kriget i Bosnien och kretsar kring en romans mellan en muslimsk tjej och serbisk kille.


I över tio år har jag rest till dessa konfliktzoner och funderat på vad som händer med människor i sådana situationer och hur deras mänsklighet påverkas, säger Angelina Jolie bland annat om filmen. Med tanke på deras toalettvanor (vänsterhanden) har jag inga problem med att tro på att bakterierna hamnar i skägget. Således finns redan shari‘a-lagar i Nigeria, och då inte enbart i de delstater som infört religiöst grundad straffrätt.


Muslimska toalettvanor

De flesta kan inte låta bli att smeka sina skägg mest hela tiden. Det gör de till yttermera visso i nästan alla länder med muslimsk majoritetsbefolkning och även i länder där muslimer utgör en mer eller mindre betydande minoritet, såsom till exempel i Indien, Kenya och Israel. Kan det vara så att svenska föräldrar värderar sina egna barn högre än muslimska och afrikanska föräldrar värderar sina barn?


Kan ansvarsfullt föräldraskap vara förklaringen till att Västvärlden har varit framgångsrik? Mina skrivna ord Sidor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения