понедельник, 13 июня 2016 г.

Kille intresserad tecken

Det finns hemliga tecken som en kille visar när han är intresserad av dig. Vi har skrivit allt om de tecknen. Läs mer i vår artikel!


Hur vet man om en kille är intresserad ? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig.

Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Oron över att någon du gillar inte känner likadant är svår att hantera, därför listar vi nio säkra tecken på att du kan vara säker på att ni är på samma sida. Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig.


Självklart killen som är intresserad av dig kommer att vilja vara runt så mycket som han kan. Om han fortfarande nickar intresserat så stöter han garanterat på dig. Om en kille inte är intresserad , eller inte riktigt bryr sig om vem du är så bryr han sig inte heller att titta dig i ögonen.

Ett annat säkert tecken på att någon är intresserad är att deras pupiller vidgas vid ögonkontakt, en ofrivillig reaktion precis som när man rodnar. Var också uppmärksam på hans kroppspråk. Andra tecken på attraktion är att han rättar till sina kläder, drar handen genom håret. Ja, helt enkelt verkar medveten om att försöka visa sig från sin allra mest fördelaktiga sida. Då sänker han tonläget.


En intresserad man visar intresse för det du säger. Men visste du att han även sänker röstens tonart? Det bästa sättet att ta reda på om en tjej är intresserad av dig utan att själv ta några risker är att observera ifall hon uppvisar några tecken på intresse.


Tecken på intresse är olika former av beteenden tjejer omedvetet visar när de känner attraktion till dig. Om en kille hela tiden verkar upptagen när du försöker planera saker med honom är det en varningsklocka. Om han däremot gillar att göra planer med dig och inte bara använder ert umgänge som något att falla tillbaka på ifall hans polare bangar så är det ett gott tecken. Eftersom vi är här för att hjälpa dig med obestridliga tecken på att en kille är oerhört attraherad av henne.


Han ska röra vid hennes hår På allvar, om en kille hade en kär i dig, kommer han i kontakt med håret. Om du har tur, kommer han också strök sitt skägg för dig. Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken.


Har du en crush som du bara drömmer om att bli tillsammans med?

Här är säkra tecken på att hen faktiskt är intresserad av dig också! På grund av det faktum att pojkar är oftast förarna i en uppvaktning, har flickor har svårt att ignorera oönskad uppvaktning. Detta är ett tecken för att dig backa, och ge henne utrymme. Oavsett om det är ljust eller mörkt ute utvidgas våra pupiller när vi är attraherade av någon.


Titta på hens fötter, åt vilket håll pekar dem åt? Våra fötter pekar nämligen gärna mot just den personen man är intresserad av. Hur som helst, ofta, när en kille är typ att ignorera dig, är det för att han är antingen inte intresserad , eller han är riktigt intresserad , men han vet att när han agerar cool och kall, kommer du att undra hur kommer han är den enda killen runt, att inte märker dig.


Kvinnor använder sig utav ca sätt (kanske inte alla vid samma tillfälle dock) att hon är intresserad. Du kan även läsa detta om förhållande tips. Vänder ni er gärna mot varandra? Det är ett trick så gammal som eld.


När ni står och pratar, placerar ni er bredvid eller mitt emot varandra? Två personer som är intresserade av varandra står helst ganska nära och mitt emot varandra, med ansikte, bröst och fötter pekandes mot den andra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения