среда, 29 июня 2016 г.

Familjerådgivning vallentuna kyrka

Vi erbjuder terapeutiska samtal i en lugn, avskild miljö för dig som upplever någon form av samlevnadsproblem. Syftet med vårt arbete är att människor skall komma till tro på Kristus och leva i tro, att en kristen gemenskap skapas och fördjupas, att Guds rike breds ut och att skapelsen återupprättas. Diakoni för vuxna och äldre. Lämna meddelande på telefonsvararen med namn och nummer, så ringer vi tillbaka till er.


Om ni väljer att mejla så lämna ett telefonnummer till oss då det är lättare att avtala tid per telefon.

Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. I familjerådgivningen erbjuds de sökande hjälp att söka sig fram till olika problemlösningar. Det centrala läget erbjuder både närhet till butiker och restauranger, kommunikationer samt naturområden och golfbanor. Vallentuna Församling är ett trossamfund.


Lägenheterna är i storleksklassen 1- rok med externa förråd I källarplanet. Vi vill vara en öppen och levande kyrka dit man alltid känner sig välkommen! Vi är en församling med Jesus Kristus i centrum.

Utan Jesus är vi ingenting. Många församlingar inom Svenska kyrkan erbjuder familjerådgivning. Det spelar ingen roll vilken religiös tillhörighet ni har.


Ni kan kontakta er församling för mer information om kyrkans familjerådgivning. Kostnaden varierar från gratis till upp till fyrahundra kronor per samtal. Därom vittnar bland annat flera runstenar. Kyrkan har ett ansvar att stöda familjer” Vissa av dem som söker sig till kyrkans familjerådgivning har ett särskilt behov av att diskutera existentiella frågor, men man behöver inte vara kristen för att få hjälp. Kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet oavsett etnicitet, sexualitet, religion eller livsåskådning.


De som jobbar på familjerådgivningscentralen har själva olika slags yrkesmässiga bakgrunder. Stenmästarna Andor och David har med runor ristat in sina namn på två av kyrkans byggstenar. Vi vänder oss till par, enskilda och familjer som på olika sätt har svårigheter i sina relationer.


Familjerådgivning finns till för dig som bor i Västerås, Hallstahammar och Surahammar. Du behöver inget så kallat biståndsbeslut för att komma till oss. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Högmässa, Michael Linder, Åsa Enerbäck Barklund.


Söndag, i Frösunda kyrka 11.

Gudstjänst med små och stora Sara Hellgren. Vårkonsert med Trifolium. Fritt inträde - kollekt. Välkommen med din partner eller som enskil styvfamilj, föräldrar och barn, syskon – vad som är en familj bestämmer ni. I kyrkans tornrum finns en mycket intressant runsten som är skriven på vers.


Det finns dessutom flera andra runristningar på och vid kyrkan. Samtidigt startar projektet Riskful play som ska ge barn och unga större möjlighet att påverka hur framtidens rörelseytor ska se ut.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения