четверг, 23 июня 2016 г.

Göta energi bluff

Teckna direkt online eller ta hjälp av våra rådgivare. Jämför Sveriges elbolag på några min. Göta Energi är ett elbolag med fokus på kundservice.


Vi löser elen så du kan lägga energi på det du gillar. Prisbelönt kundtjänst Nykundsgaranti Fria. Nätleverantören är det bolag som äger elnätet i det område där du bor, till nätleverantören betalar du en avgift för att få elen transporterad till ditt hushåll.


Re ingenting har göta energi som leverantör, fick brev från företaget som äger nätet att det skulle bytas mätare. Tyckte detta verkade helt onödigt och vansinnigt då det bara är några hundringar per månad det gäller. Vi rekommenderar därför alla kunder som uppvaktas av elförsäljare, som påstår att de samarbetar med Karlstads Energi , att inte underteckna några papper. Vi bedriver inte uppsökande försäljning till privatkunder, varken via dörrknackning eller över telefon.


Göta energi bluff

Sedan så säljer dom de till dig, för EXAKT lika mycket. De hör av sig med jämna mellanrum, bara för att kolla att jag fortfarande är nöjd med dem. De är trygga och seriösa. Vi lägger all vår energi på att ge dig elavtal och fördelsprodukter som passar dina behov. Det betyder att du istället kan lägga din energi på sådant du gillar att göra!


Bor du i villa betalar du endast kr mån. Han påstod sig ha ett fantastiskt erbjudande för mig där jag skulle få köpa elen till inköpspris. Klagomål om Göta energi. I underlaget ingår återkommande klagomål där kunder behöver vägledning vid en pågående tvist. Företaget har många klagomål, sett till vad som är normalt på elmarknaden.


Bland annat var vi först på marknaden med El till inköpspris, ett enkelt rörligt elavtal där du betalar samma pris på elen som vi köper in den för. Vi är inte något stort elbolag. Hafslunds erfarenheter är ett viktigt stö men vi arbetar i stort sett på samma vis som alltid.


Vi vill att fler ska få möjlighet att ta del av våra tjänster och ser fram emot ännu fler nöjda kunder. Radhusägaren Arthur Rizzi blev inlåst i ett nytt dyrt elavtal ett helt år när hans gamla löpte ut, utan hans godkännande. Dessutom begär elbolaget kronor i. Kunder har klagat angående bristfällig information, otrevliga försäljare, falsk marknadsföring och även bedrägeri. Read about their experiences and share your own! Konsumentverket har fått in betydligt fler klagomål på bolaget än på andra stora elbolag.


För statliga Vattenfalls del handlar det om tre anmälningar sedan årsskiftet och Fortum har fått sju klagomål under samma period. För privatpersoner innebär den bland annat att du som kund inte behöver vänta i mer än fem minuter på svar om du ringer till bolaget, eller timmar om du mejlar. Om svaret dröjer mer än så får du ersättning för tre månadsavgifter. Fossila bränslen är energikällor så som naturgas, olja och kol.


Förbränningen av fossila bränslen ökar atmosfärens halt. Nu har vi förstärkt vår kundtjänst så att vi kan erbjuda fortsatt bra kvalité på vår kundservice samtidigt som vi växer så det knakar. Nordic Green Energy växer.


Vi fortsätter även utbilda våra säljare i allt som har med grön el att göra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения