среда, 22 июня 2016 г.

Giftas synonym

Den som har fullmakt att gifta bort någon kan missbruka sin maktposition och gifta bort personen utan dennas samtycke. Det kan vara så att paret tillhör olika religioner och enligt det aktuella landets lagar inte får gifta sig med varandra. Det kan ha funnits godtagbara skäl till att paret valde att gifta sig genom ombud. En kvinna som inte har varit gift tidigare får inte gifta sig utan sin walis medgivande. Finländarna som kidnappades i Jemen är enligt nyhetsbyrån FNB ett gift par.


Den svenska kvinna som åtalats i USA för spioneri är gift med en tjänsteman vid utrikesdepartementet i Stockholm.

Synonyms for gift at Thesaurus. Vad är en synonym och ett motsatsord? En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord.


En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.


Ett annat ord för gifta och gifta synonym ! Nu vet du vad gifta betyder!

Giftas på svenska med böjningar och exempel på användning. Hitta information och översättning här! Merriam-Webster Thesaurus, plus related words, definitions, and antonyms. Find another word for gift.


En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förmälas synonymt med giftas bort, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. What is another word for gift ? Top synonyms for gift (other words for gift ) are present, talent and ability.


Nedan hittar du rätt svar och synonym på gift Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår sökfunktion. Definition of Gift. All the words are sorted alphabetically. This is the British English definition of gift.


Change your default dictionary to American English. English synonyms , antonyms, and definitions. View the pronunciation for gift.


Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av öppningsavgift öppningsavgiften öppningsavgifter öppningsavgifterna (substantiv).

Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. WEBB MEDIA I BOLLNÄS AB ORG. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения