четверг, 29 декабря 2016 г.

Flirta kroppsspråk

Flirta med kroppsspråket – enkla tips! Viktor Sander i Kommunikation När du ser eller träffar någon som får det att kännas ”Wow! Kroppsspråk som ämne steg i popularitet efter Julius Fasts bok ”Body language”. Denna benägenhet för kroppsspråk som signal är logisk, då dess indirekthet tillåter människor att uttrycka sitt intresse utan att verbalt förbinda sig själva.


Flirta kroppsspråk

Hur kan man flirta med kroppsspråket ? Det kan du läsa om i detta tredje inlägg på temat Flirtskolan – konsten att flirta. I del skrev vi om hur du kan ta första kontakten och inleda flirten, i del om det flirtiga samtalet. Denna gång handlar det om allt det du kan förmedla utan att prata över huvud taget. I den här videon berättar jag om hur du använder ditt kroppsspråk för att flirta ! Hoppas ni gillar videon! Glöm inte att prenumerera om du vill.


Bemöt din flirt med respekt. Var uppmärksam på kroppsspråk , ifall personen du flirtar med tar ett steg bakåt eller ger dig andra klara signaler att han eller hon inte är intresserad så gör du bäst i att också ta ett steg tillbaka och respektera att personen kanske inte vill ha kontakt med dig. Hur man läser män kroppsspråk för flirta Även kvinnor har över olika sätt att oavsiktlig flirta , män i allmänhet gör inte deras intresse känd med mer än 10. Medan vissa av dessa tecken är enkla, andra verkar helt obegripligt. Men om det känns svårt eller pinsamt finns det säkrare vägar att gå – allt går att utläsa av den andres omedvetna kroppsspråk.


Om man hittar ett antal av de här signalerna kan man vara säker på sin sak, säger Henrik Fexeus, expert på kroppsspråk och ordlös kommunikation. När en person flirtar så kopierar de den andres kroppsspråk för att visa att ni är på samma våglängd. Men se till att inte gå till överdrift, det kan bli väldigt märkligt.


Vill du ha fler dejtingtips kan du kolla in vad killar tycker är det osexigaste hos tjejer i videon under. Har du svårt att veta vad han vill? Männens kroppsspråk avslöjar vad de tänker.


Flirta kroppsspråk

Här är kommunikationsexperten Patti Wood lista över åtta vanliga poser och deras betydelse. Han ler snett Det finns en stor risk att den här killen bara är ute efter en flirt. Så, om du vill dekorera en flicka eller pojke då dessa tips för att flirta med kroppen kan mycket väl komma till hands. Ett tydligt tecken du ska kika efter om du vill läsa kroppsspråk är beröringar. Vidrör din flirt ständigt dig av misstag eller sitter och snurrar på andra föremål som till exempel vattenglaset framför.


Det här är förmodligen inget annat än omedvetna tecken på att hen är helt into you. En korta uppsats om kroppsspråk. Att flirta handlar bara om attityd och ens egen inställning.


Fokus ligger bland annat på vilka signaler kroppsspråket sänder ut, hur man flirtar med kroppsspråk , hur ett positivt kropps. Hur flirta med kroppsspråk Forskning visar att det mest effektiva sättet att flirta är med kroppsspråket. När du i normala fall tittar på någon, tar det cirka sekunder. Titta ett par sekunder till och se till att din flirt fångar din blick. Att vara desperat är inget bra knep när man ska flirta med killar.


I stället kan man gå fram, göra ett intryck och sedan gå därifrån. Om han blir intresserad kommer han förhoppningsvis att söka kontakt med dig igen, självmant. Visa med ditt kroppsspråk att du är intresserad.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения