четверг, 22 декабря 2016 г.

Nedpendlat undertak pris

Här kan du som företag eller privatperson beställa och köpa undertak och akustikprodukter av olika slag. Här kan du enkelt beställa undertak från de ledande undertakstillverkarna. Ett undertak påverkar i stor utsträckning intrycket av ett rum.


Gyproc GK till nedpendlat undertak består av bärprofiler och tvärprofiler i stål samt olika typer av upphängning. Lösning ger ett plant och optimalt underlag för montering av skivor.

Gyproc GK kan kombineras med standardgipsskivor, Gyproc Planum, Gyptone BIG eller Rigitone BIG. Nedpendlade undertak används vanligen för att dölja installationer eller för brand- och ljudisolering under betong- och träbjälklag. Denna typ av tak används även när man vill ha ett tätt och fast undertak utan synliga skarvar. Slå en linje för primärprofilerna och dess.


Ljudabsorberande undertak med A-kant PARAFON Exclusive är en exklusiv ljudabsorbent med stora variationsmöjligheter för undertak med högt ställda estetiska krav. Med en yta av högklassig infärgad glasfiberfilt, med hög ljusreflektion och lågt glanstal lämpar den sig väl i alla interiöra miljöer och även för lösningar med indirekt belysning. Möjligheterna med ett nedpendlat undertak är många.

Förutom möjligheten att dölja installationer skapas en förbättrad brand- och ljudisolering av. PARAFON Hygiene är en mycket tålig ljudabsorbent utvecklad för undertak i lokaler med höga krav på god hygien och rengöring. Ytan är en vit förstärkt glasfiberfilt som är extra skraptålig och tål hög- och l. Hos oss kan man även hitta bärverk och konstruktion för olika akustiska undertak och väggabsorbenter, främst i mineralull. Vårt motto är att på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt tillgängliggöra försäljning av undertak till så väl privatpersoner som företag. Tillbehör som krokar och clips.


Kostnadsfri rådgivning. För produkter med Akutex FT ytskikt. Skena monteras på alla väggar och eventuella bjälkar. Regelns underkant läggs i plan, kom ihåg att ta hänsyn till skivornas tjocklek.


Lindabs system för nedpendlat undertak är en smidig lösning som spar tid i monteringsarbetet och ger ett tryggt och stabilt slutresultat. Focus Ds level change Dolt bärverk. Det nedpendlade innertaket kan användas för att dölja installationer, ljudisolera eller bara sänka taket för att ge rummet bättre egenskaper. Systemet är till större delen uppbyggd på klickfunktion. Vi vill verka för kvalitet, både vad det gäller varor och tjänster.


Vi kan hjälpa dig med rådgivning, tekniska lösningar och mängdning.

Våra undertak i metall är inte bara praktiska och funktionella, här satsas lika mycket på kreativitet och design. Undertak i metall - ett modernt materialval. Vi anser att metall är möjligheternas material och med anpassad belysning är det enkelt att se sin idé bli verklighet. Nedan visas våra produktgrupper.


Väggprofilen fungerar som en ram runt undertaket medan skuggprofilen ger ett svävande intryck. När det gäller Corridor 4finns det dessutom en skillnad i monteringshöjden. En väggprofil kräver en monteringshöjd på 3mm medan ett undertak med en skuggprofil kan monteras på bara 1mm höjd. Träullsplattorna finns också som demonterbart undertak och kan lämpligen även användas som väggbeklädnad.


Egenskaper hos träullsplattorna. Träullit Akustik är ett naturligt innertak av cementbunden träull. Den rustika och naturnära ytan visar hur materialet ser ut rakt igenom. Akustikplattorna tillverkas av träull, cement och vatten. Ljudabsorbenter och undertak hjälper dig skapa en behaglig arbetsmiljö och god akustik.


Paroc har mer än års erfarenhet på området. Vackra tak till låga priser. Om du letar efter ett nytt innertak online är det till oss hos bygghemma.


Våra kvalitetsprodukter garanterar snygga resultat och du kommer efter några timmars arbete ha ett tak att vara stolt över.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения