вторник, 13 декабря 2016 г.

Sommarläger för ensamstående med barn

En inkomst istället för två. Semesterveckor som inte räcker till. Det är bara några av de svårigheter ensamstående föräldrar kan ställas inför när livet tar oväntade vändningar. Makalösa Föräldrar är en förening där just ensamstående umgås och hjälper varandra.


Läger för ensamstående mammor med barn. Vi vistas i en vacker, havsnära och lugn miljö.

Mammorna får en stund varje dag för avkoppling, inspiration och gemenskap, medan barnen aktiveras av erfarna och engagerade ledare. De badar, åker båt, leker och pysslar tillsammans. Varje sommar efter midsommar sedan flera år tillbaka erbjuder vi sommarläger för ensamstående mammor med barn 0-år som är boende i Kungsängen och i Brunna.


Mer information hittar du i vår annonsering och i våra tidningar. Här är lite mer information om tidigare mamma- barn läger. Mamma-Barnläger – för ensamstående mammor med barn (företrädesvis upp till år) som behöver få en veckas avkoppling, med viktiga samtalstillfällen, då barnen tas om hand av ledare alla får göra roliga saker i en god gemenskap. Vill du ge ditt barn en oförglömlig sommar?


Ett sommarläger är ett perfekt sätt att träffa nya vänner och skapa minnen för livet.

Hitta ett sommarläger som passar just ditt barns intresse, sommarläger inom sport, dans och mycket annat. Sommarläger på Brevik i Sankt Annas vackra skärgård. Lägerliv med underbara nya vänner, närhet till natur och minnen för livet. Under sin vistelse på ett sommarläger upptäcker Mats och Lisa att skogen runt dem är magisk, full av musikaliska fiskar, minnesträd och den legendariske Flapacha! De två kusinerna och deras vänner bestämmer sig för att hålla legenden hemlig och beger sig ut i skogen sökandes efter den mystiske Flapacha som sägs ha svar på alla frågor och kunna besanna dina drömmar.


För alla de barn som lever med en ensamstående förälder kan inte den rätten uppfyllas på precis samma sätt. Har du och ditt barns andra förälder gemensam vårdnad och barnet bor hos er båda, så har ditt barn i praktiken båda sina föräldrar närvarande i sitt liv. Medlemmarna träffas och gör olika aktiviteter tillsammans, till exempel söndagsfika eller sommarläger.


Syftet med träffarna är att stötta ensamföräldern och barnen. Till dig som är barnlängtande och ensamstående. FEMMIS, Föreningen för frivilligt ensamstående föräldrar med donation, är en ideell och partipolitiskt och religiöst obunden förening. FEMMIS består av personer i olika faser av processen att försöka få barn som ensamstående genom donation på klinik.


Klättercentret är Sveriges största klätterverksamhet och vi har lång erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Under skolloven anordnar vi sommarläger för alla barn och ungdomar i åldrarna till år som är sugna på att klättra och ha kul. Lundsbergs skola erbjuder sommarläger för barn i högstadie och gymnasieålder, dvs. Att vara ensamstående med barn är ingen dans på rosor.


Det fick Kristina Kastberg erfara när hon blev ensam med tre barn , alla under tre år.

Det var då hon hittade till föreningen Makalösa föräldrar. I ett lekrum på Kompassen, Seveds öppna förskola, jollrar lilla Zaga, sex månader. Det här lägret vänder sig till ensamstående föräldrar och så klart deras barn , berättar Jenny Johansson. I år är det familjer, cirka personer som deltar på lägret. Bland annat folk från Värnamo kommun.


Under en vecka får lägerdeltagarna vara med på mängder av aktiviteter. Ledare som håller i dessa träningar är Johan och Pelle tillsammans med representanter ur klubbens juniorverksamhet. Vi vänder oss till alla kategorier av golfande barn.


Nybörjare såväl som etablerade med lågt eller högt handicap är välkomna.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения