пятница, 9 декабря 2016 г.

Terapi på nätet

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Din skidbutik på nätet , Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder.


Sök efter Vatten På Jobbet nu på nya KensaQ. Det är en form av terapi som kan hjälpa vid exempelvis sömnsvårigheter, depression, stress och ångest. Då kan du ta del av behandlingen var och när det passar dig.


Kognitiv beteendeterapi på Internet - program mot panikångest, social fobi, depression, självkänsla, sömnproblem, stress, övervikt, spelberoende, smärta, alkohol och rökning. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Nätterapi och onlineterapi är när terapin sker via datorn och internet. Online- terapi lämpar sig för parterapi och för dig som är i behov av terapi eller psykologisk konsultation och som inte har allvarlig problematik exempelvis rörande självskadebeteende, självmordstankar, psykos eller fysisk misshandel.


Fördelar med terapi på nätet Fördelarna med terapi på nätet är många. Terapi på nätet har i många fall samma effekt som när terapin sker på en psykologmottagning. Det mest självklara är att det är bekvämt och lätt att få tid med en terapeut eller med en psykolog på nätet. Behandling på nätet Idag är det fullt möjligt att få tillgång till kognitiv beteendeterapi i hemmet via sin dator. Forskning har visat att detta är en kostnadseffektiv behandlingsmetod för exempelvis panikångest, depression, sömnproblem, olika typer av stress och ätstörningar.


När du är inlogga klicka på Alla övriga tjänster och därefter på Internetpsykiatri. Välj sedan den behandling du önskar anmäla dig till. Internetterapi med kognitiv beteendeterapi (KBT) har nu använts under många år. Resultaten har genomgående visat sig vara goda och idag är Internetterapi en behandlingsform som till och med rekommenderas av socialstyrelsen vid måttlig ångest och depression.


Nu mår David bra igen – tack vare terapi på nätet. Katten Skorpan har fått en gladare husse sedan David Grönbäck började med terapi via nätet. Börja med att boka din tjänst till den behandlare du önskar ha kontakt med. Du får en bekräftelse med instruktioner på din bokning både per mejl och sms.


KBT och terapi på nätet. Psykoterapi på nätet håller på att bli ett allt mer accepterat alternativ till att träffa en ”riktig” terapeut och redan i dag erbjuder flera svenska landsting självhjälpsprogram via nätet. Därmed hoppas man sänka kostnaderna samtidigt som hjälpen når ut till fler. Men kan en dator verkligen ersätta mänsklig. Att skära sig eller på annat sätt orsaka skador på sig själv är tecken på att man inte mår bra och att man behöver hjälp.


Terapi på nätet

Det kan finnas en rad olika anledningar till att man skadar sig själv. Det kan handla om att döva en inre smärta eller så kan det vara ett rop på hjälp. Man kan se terapi på nätet som att gå en kurs. Forskning visar att internetbaserad kbt ger lika goda resultat som konventionell terapi. Man börjar med att läsa fakta.


Därefter får man uppgifter att jobba med. Man tar en bit i taget, precis som vid konventionell terapi , säger han. Men det finns andra fördelar också, tycker Matilda Berg: En internetbaserad behandling når alla, också de som har långt till sin vårdcentral.


Terapi på nätet

Ahum matchar dig med rätt psykolog eller psykoterapeut. Effektivt, tryggt och enkelt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения