пятница, 30 декабря 2016 г.

Bra bloggnamn på engelska

Förslag på bloggnamn – Lite tips om hur du kommer på ett bra bloggnamn. Behöver du förslag på bloggnamn ? Har du en blogg kan det vara bra att ha ett bra bloggnamn för att lättare göra sig känd. Här kommer några tips: Tänk på vad din blogg handlar om.


Kanske kan du ha ett bloggnamn som reflekterar din bloggs ämne. Det där med att skapa ett bloggnamn som ska passa en lägre tid är inte helt lätt.

Du vill ju inte tröttna på det och så ska det ju skvallra lite om vad din sida handlar om. Hur väljer man ett riktigt bra bloggnamn till din blogg. Namnet som du väljer kommer vara din adress, din “ryggrad” i bloggen. Användningsexempel för Vad bra att på engelska.


Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. En som handlar om min vardag, visa mina bilder och ann. Namn som funkar på engelska och amerikanska.


Många föräldrar vill att deras barn ska ha ett internationellt gångbart namn.

En bra utgångspunkt kan då vara engelska namn. Engelska namn har vunnit stor popularitet på senare år och du känner säkert igen en hel del av namnen. Jag letar en stund efter vilken hemsida jag ska använda mig av, för det finns hur många som helst, och jag har ingen aning om vilken som är bäst. När du hittat ett ledigt bloggnamn som är bra är det dags att välja webbhotell.


För att göra det enkelt har jag valt ut två webbhotell som är både billiga och användarvänliga. Skriv ner en massa tips på namn, och titta inte på listan på några timmar. Det första är också samma webbhotell som jag själv använder. Läs sen igen och se vad som känns som ett bra bloggnamn. Glosbe, online-lexikon, gratis.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk. QUIZ: Hur bra är din engelska ? Jag är redan ett fan, visa inte det här igen. Jag får lite smått panik, jag ska göra en ny blogg men jag vet inte vad den ska heta.


Jag vill ha något fint som låter bra och ser bra ut. Lite tjejigt sådär om ni förstår vad jag menar, antingen på engelska eller svenska! Jag har no fantasi för tillfället.


Alla vanliga i engelska ordlistor för nybörjare, men inte särskilt användbara. För att lära dig engelska snabbare och mer effektivt, kan du fokusera på att lära dig de allra vanligast förekommande orden först, hellre än att öva in en slumpmässig samling ord som du antagligen inte kommer att ha mycket användning för.

Du känner dig fullständigt på det klara med vad du vill säga och ändå blir det tvärstopp på första raden. Då engelskan bjuder på ett smörgåsbord av hälsningsfraser kan det kännas klurigt att veta vilket uttryck man ska använda och när. I denna sektion kan du hitta engelska fraser som kan användas i en rad olika vardagssituationer. Fraserna som har valts ut återspeglar modern, vardaglig användning av det engelska språket.


Om du har några förslag på nya fraser eller om du hittar några felaktigheter, vänligen kontakta oss!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения