пятница, 16 декабря 2016 г.

Studenthälsan göteborgs universitet

Studenthälsan göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. Vi skulle vilja visa dig en. Om universitetet Ett universitet för en bättre framtid. Offentligt tryck är dokument från riksdagen, regeringen och.


Genom att surfa vidare godkänner du att vi. Hos oss arbetar psykologer, kuratorer och en läkare, alla specialiserade på studenters livssituation. Vi tar emot dig som är student vid Uppsala universitet , SLU, Johannelunds teologiska högskola och Wik folkhögskola. Studenthälsan finns också på Campus Gotland. Läs om våra öppettider under jul och nyår.


GUS arbetar med utbildningsbevakning centralt mot universitetet. I detta arbete ingår att träffa rektor och anställda inom universitetets ledning för att tillsammans arbeta fram de bästa lösningarna för. Vi finns här för dig under din studietid! När du är antagen till universitetet.


Studenthälsan göteborgs universitet

Du ansöker om särskilt pedagogiskt stöd genom att logga in i systemet Nais och fyller i det webbaserade ansökningsformuläret. Universitetets uppgift är att skapa och sprida ny kunskap. Observera att du måste kunna visa giltig ID-handling vid besöket. Vi har kurser i bland annat stresshantering och konsten att våga tala. Du kanske har funderingar om din studiesituation, din livsstil, din sexualitet eller behöver reda upp tankar och känslor som har trasslat till sig?


Alla behöver stöd ibland. Klagomål som inte kan lösas med Malmö universitet kan lämnas till Integritetsskyddsmyndigheten. Det kan också handla om dina alkohol- eller tobaksvanor, att du har svårt att sova eller annat som rör din hälsa. Du kan komma på stödsamtal och få rådgivning som hjälper dig till en förändring för att må.


Studenthälsan göteborgs universitet

På studenthälsan finns hälsopedagog, sjuksköterska och kuratorer. Nationella sekretariatet för genusforskning. Ange alltid beställar-ID på fakturor. Vi erbjuder professionella samtal kostnadsfritt för dig som behöver stöd.


Du bokar tid hos oss via telefon eller per mail på den ort där du studerar. Vi hör oftast av oss inom ett dygn på vardagar. Vi är även till för dig som är doktorand på KI. Vi har tystnadsplikt och ett eget journalsystem helt skilt från andra. Denna arbetsordning syftar till att klargöra hur universitetets verksamhet organiseras, styrs, hur och av vem beslut fattas samt anger relationen mellan de olika nivåerna i systemet.


Vi har alla lärarprogram och flest ämnen i Sverige. Du kan utbilda dig till lärare i förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola eller gymnasieskola. Det finns också vidareutbildning och kompletterande utbildningar för dig som redan är utbildad lärare. Välkommen till Medborgarpanelen! Vårt uppdrag är att skapa samverkan mellan och inom lärosätena och med viktiga samhällsaktörer för att generera och nyttiggöra kunskap om hållbar utveckling.


Till oss kan du vända dig om du behöver stöd.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения