вторник, 20 декабря 2016 г.

Orvesto konsument podcast

What Are The Georgia Guidestones? Find out on The Truth Podcast: Question Everything. New Episodes every Monday.


Naturligtvis är räckvidden och möjligheten för mediebyråer och annonsörer att sätta poddar i relation till konsumtion av andra medier en stor fördel med ORVESTO Poddtoppens mätning. Här kan du läsa våra tidigare nyhetsbrev om podcasts. PODDTOPPEN – GLÖDHETA PODDAR. PODCASTLYSSNANDET ÖKAR MED PÅ VECKONIVÅ JÄMFÖRT MED FÖRRA ÅRET.


Hela nyhetsbrevet i PDF hittar du här. E-sport minst en gång per månad eller oftare. Värst drabbad är Golf Digest som backar med över procent. Tidskiftsläsandet minskar bland både män och kvinnor.


På podcastmarknaden är enligt Orvesto fragmentera med fåtalet större podcasts och nästan oändligt många mindre podcasts. Läs hela listan här – så går alla tidskrifter och magasin. Hälften av alla Millennials får sina nyheter via sociala medier. Men, som jag också konstaterade, papperstidningsmarknaden är vikande och i dag presenterar Sifo så kallad Orvesto -statistik för tryckta dagstidningar, bilagor och tidskrifter. ORVESTO Konsument är en återkommande undersökning som genomförs av Kantar Sifo.


I stort sett samtliga av dagstidningarna som mäts av Orvesto konsument tappar i räckvidd. Orvesto Konsument är en återkommande undersökning som genomförs av Kantar Sifo. Morgontidningarna tappar runt procent med undantag för Dagens Industri. Expressens marknadsandel gentemot Aftonbladet på desktop är nu hela 4procent.


Orvesto konsument podcast

Expressen är störst i så kallade A-regioner, alltså områden som Sifo mäter, och lika stor som konkurrenten i till. Svensk Golf distribueras gånger per år till landets klubbanslutna golfare och har 349. Vi representerar även Sveriges största golfsajt svenskgolf. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. Undersökningen innehåller insikter om konsumenter och deras medievanor och beteenden.


Trots att i stort sett alla segment förlorar läsare, förutom antiksegmentet och trädgård och man, står sig Aller medias titlar stabilt och flera uppvisar stora ökningar, även i de segment som har det tufft och där flera titlar tappar läsare. Ingen tidning ökar antalet läsare med ett stort undantag. Lyssna UNT går mot strömmen och ökar sin räckvidd i samtliga kanaler jämfört med förra året.


Orvesto konsument podcast

Det visar färska siffror för årets första månader från företaget Orvesto. Lär dig mer om målgrupperna hos Residence. Se detaljerad data kombinerat med ålder- och könsfördelning. Skogsbruk kan rädda världen.


Ett gott skogsbruk är bra för klimatet, för välstån upplevelser och en rik natur. I Föreningen Skogen vill vi rädda världen. Fortsatt tungt för tidskrifterna. Tidningen VEGO är Sveriges första och största vegetariska tidning.


Orvesto konsument podcast

Majoriteten av Sveriges tidskrifter minskar sin print. Vår uppgift är att se till du når en publik som lyssnar. Vi når över miljoner svenskar varje vecka.


De lyssnar på våra radiostationer och podcasts för att få en roligare vardag och det är därför ditt budskap når hög räckvidd och rätt målgrupp - oavsett plattform.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения