понедельник, 12 декабря 2016 г.

Vilken är den största tillåtna bredden på en bil lasten inräknad när du kör på allmän väg?

Bilprovningen har över 1stationer över hela landet. Få 1kr rabatt om du besiktar din personbil senast den december. Under besiktningen kan ditt fordon få anmärkningar som gör att du behöver komma tillbaka för en ombesiktning (efterkontroll). Det får du veta det direkt efter besiktningen.


De punkter som ska åtgärdas innan ombesiktningen finns i protokollet som du får med dig efteråt. Där står också vilket datum du senast måste ombesikta ditt fordon. Frågor och svar gällande efterkontroll eller ombesiktning När måste jag göra en efterkontroll? Har du fått krav om efterkontroll måste du göra en efterkontroll inom dagar, annars får fordonet körförbud. Efterkontroll och ombesiktning måste göras inom utsatt tid.


Ett fordon som underkänts får inte köras förrän bristerna åtgärdats. Våra stationer erbjuder obokad ombesiktning för personbilar inom minuter, får du vänta längre bjuder vi på halva priset, rabatt. När ett fordon blir underkänt på en kontrollbesiktning behöver felen åtgärdas snarast. Fordonet kan sedan behöva genomgå en så kallad efterkontroll ( ombesiktning ). Det finns flera typer av anmärkningar vid bilprovningar. I vissa fall får man enbart ett krav på sig att åtgärda felet till nästa besiktning.


Här kan du ta reda på vad som gäller för ditt fordon samt läsa om de nya reglerna. Besikta bilen hos DEKRA Bilbesiktning. Dags att besikta din bil? Boka bilbesiktning hos Carspect!


Vi utför kontrollbesiktning av olika typer av fordon. Vad gäller för ombesiktning (efterkontroll)? Alla våra stationer erbjuder obokad efterkontroll för lätta personbilar inom minuter.


Vilken är den största tillåtna bredden på en bil lasten inräknad när du kör på allmän väg?

Det är väldigt enkelt att boka en besiktning hos oss. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna och har möjlighet att ställa egna frågor. Vi har öppet vardagar 8. Men du kan fortfarande få köra fordonet. En ombesiktning är däremot inte nödvändig. Bilen får endast användas ifall dessa fel åtgärdas.


Fordonet är underkänt – ny besiktning måste göras Du bör åtgärda felen snarast och därefter låta göra en ny kontroll. OBM Gruppen är auktoriserade för utförandet av överlåtelsebesiktningar. Jag har köpt en bil som fick några 2or på besiktning och har därför ombesiktning nu, och jag har bara på mig tills den 6e augusti, alltså imorgon. Jag har inte hunnit åtgärda några fel än och undrar om man kan åka in imorgon med samma fel så jag får en ny ombesiktning på just dom 2orna.


Innan du flyttar från din lägenhet har du möjlighet att själv åtgärda dessa skador. När du har åtgärdat skadorna ska du boka tid för ombesiktning. Efter avflyttning har du däremot ingen möjlighet att rätta till fel och brister.


Du kommer då att debiteras för de kostnader som LKF får för att åtgärda skadorna. Slitna klossar som riskerar att bli så dåliga att de påverkar bromsverkan innan nästa besiktning borde absolut ge underkänt med ombesiktning. Det låter ju nästan som det mest självklara i hela bilprovningens uppdrag? Bra att veta bör vara sådant som inte påverkar trafiksäkerheten, men som de ser är på väg att ta slut ändå.


Vilken är den största tillåtna bredden på en bil lasten inräknad när du kör på allmän väg?

Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения