среда, 7 декабря 2016 г.

Min kille har varit otrogen

Storsäljande silverschampo här. Ger kraftig, långvarig stadga. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Min bästa vän stannade kvar efter jag gick, då hon drack och hade sin pojkvän där. Senare under kvällen kom min pojkvän dit, och blev väldigt full. När han kom hem kunde han knappt gå, eller stå.

Dagen efter skrev min kompis att vi måste prata så hon ringde mig och berättade att min kille varit närgången mot henne. Jag tror som flera andra skrivit att det inte är sexet som är värst. Vad ska jag göra när min partner varit otrogen ? För ett tag sedan fick jag veta att min kille har haft sex med en annan tjej. I början av sommaren fick jag reda på att min pojkvän varit otrogen.


Vi skulle då precis fira tio år. Jag känner sååååå väl igen mig i Beas känslor, för precis så känner jag just nu: all självkänsla raserades i samma sekund som jag fick veta vad som försiggått bakom min rygg… och alla tjejer blev ett ”hot” eller ”bättre än jag”. Jag och min kille har varit tillsammans i två år.


För ungefär en månad sedan var han otrogen mot mig på en fest.

Han säger att det var den enda gången, men jag har svårt att tro på honom. Vad vi har gjort är att vi har matchat beteende som är vanliga vid otrohet för att på det sättet skapa en riskprofil. Testet gäller inte enstaka affärer utan handlar om att din partner har någon vid sidan om. Svara på nedanstående frågor så ärligt du kan. Detta test har designats för att mäta om din partner kan vara otrogen.


Jag har aldrig varit otrogen i hela mitt åriga liv, men jag har många jag vet, lika många killar som tjejer som varit otrogna. Dom har själva berättat för mig. Det som skrämmer mig mest är att jag har varit ute på krogen i år varje vecka och träffat massor av kvinnor som varit beredda att vara otrogna mot sina män.


Ja jag kan inte komma förbi känslan av att hon har varit otrogen och gått bakom ryggen på mig och tyvärr så tror jag att hon ljuger för mig när hon säger att hon “bara” träffat en annan man, nånting säger mig att hon tyvärr har varit ute på turné i olika sängar dessutom tycker jag mig se i ögonen på henne att hon ljuger. Min kille har varit otrogen ett par gånger, alltså skrivit och skickat bilder mm. Han tar droger och ljuger om allt, har tagit tillbaka han alla gånger för att jag är svag. Kom idag in på hans snapchat å han träffar flera stycken. Men oron och frågorna kring allt detta har aldrig släppt.


Kan min man ha burit på klamydia redan innan vi blev tillsammans utan att jag blivit smittad? Förrän tre år senare). Varför har han i så fall inte fått symptom tidigare? Boka Minen Hotel och spara upp till med Agoda!


Min kille tror att jag varit otrogen , men jag har aldrig varit det. Då och då kan du få en känsla av att din partner har svikit ditt förtroende eller till och med varit otrogen mot dig.

Det kanske dyker upp små ledtrådar som får dig att tänka till, även om din partner förnekar att något är fel… Den där känslan av att något är fel kan orsaka stor stress. Jag har ett stort problem. Min man har varit otrogen och vill skiljas. Vi har en son som snart är år. Alla kan göra misstag, och har det hänt med en okänd vid ett enda tillfälle brukar det vara lättare att förlåta – än om det handlar om upprepade tillfällen.


En viktig förutsättning för att kunna förlåta är förstås också att den som varit otrogen verkligen ångrar sig, och kan förmedla detta till sin partner. Ronja säger: Jag har varit otrogen mot min pojkvän vilket jag ångrar djupt. Han vet att jag har haft nån form av relation till den andra men inte att jag har varit otrogen.


Ja, jag har varit i din sits fast tvärtom. Han har givetvis sina misstankar. Hon var labil - ljög som en häst. Jag vet inte om det bästa är egentligen att du låter det vara.


Men då ska du vara helt säker på att det är din man du vill ha.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения