воскресенье, 11 декабря 2016 г.

Elit gym priser

Elit Sports Club erbjuder träning som passar alla. Vi har ett starkt fokus på personlig träning som vi rekommenderar alla våra medlemmar. Som medlem hos Elit ingår allt du behöver för att komma igång och hålla igång din träning och hälsa på topp.


Våra meriterade personliga tränare, utmanande gruppträningspass, utomhusanläggning, massagesäng och solarium, och en anläggning som är i toppskick, erbjuder effektiv träning och avslappning i perfekt kombination. Elit ungdomsträning och dans HTDans är en rolig och utvecklande motionsform som aktiverar både knopp och kropp.

Därför erbjuder vi en rad danskurser som passar barn och ungdomar. Vi har allt från Barndans för de lite yngre och Street för lite äldre barn och ungdomar. Det är väldigt viktigt för alla medlemmar att de betalar träningsavgiften så snart som möjligt. Det är endast då som de är försäkrade under träning ifall.


Elit Hotellviken Elit Hotellviken är mindre gym i anslutning till Grand Hotel Saltsjöbaden. Här erbjuds möjlighet till träning dygnet runt och ett komplett utbud av konditions- och styrkemaskiner samt fria vikter. På sommaren erbjuds även träning på den egna uteplatsen precis vid vattnet.


I samtliga medlemskap på Elit Solvik ingår en mätning av kroppssammansättning och ett tillfälle med personlig tränare.

Mätdatan används för att skräddarsy ett träningsprogram som passar just dina träningsmål. Dessa mätningar kan med fördel göras regelbundet för bättre träningsuppföljning. Här hittar du ett ljust och fräscht gym med fullutrustad konditions- och gymavdelning med den senaste utrustningen. Gymmet är öppet för träning dygnet runt. ELIT AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom elinstallation.


Rubriken Golv innehåller golvboxar och golvkanaler. Markuttag innehåller markuttag, markcentraler och uttagsstolpar för utomhusbruk. Under Bord finner du bords- och möbelboxar. Elite Grand Hotel är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 1hotellrum varav två pampiga sviter.


Här finns även den trevliga restaurangen Grands Verands med utsikt över Gavleån samt konferensrum med kapacitet för upp till 1personer. Elitfönster köper du hos någon av våra kunniga återförsäljare. Då varje återförsäljare sätter sina egna priser kontaktar du din närmaste återförsäljare för att få ett pris. Vi vill gärna uppmuntra våra gäster till ett energigivande besök i vårt fina gym , det ger en perfekt start på dagen.


Gym och bastu får alla hotellgäster använda kostnadsfritt. Det finns även möjlighet att köpa träningsbiljett till Actic Eskilstuna City som ligger beläget i samma byggnad. PriceRunner är helt oberoende och gratis att använda.


Vår vision är att vara tjänsten du alltid kan lita på vid jämförelse av produkter och priser.

Elite Hotel Marina Tower har en kulturminnesmärkt fasad och de vackra mäktiga tornen som vetter ut mot Stockholms inlopp har bevarats. En helt ny insida har byggts upp med våningsplan, trappor och hissar. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbu kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss!


Välkommen till Actic, din nya träningskompis. Sverige med välutbildad personal.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения