четверг, 22 декабря 2016 г.

Gå vidare efter långt förhållande

Gå vidare efter långt förhållande

Men fastnar du trots att du har gjort allt du kan finns det sätt att ta sig vidare. Gör du aldrig det kommer det att ta ännu längre tid för dig att komma över din före detta. Gå vidare efter långt förhållande. Hur kan man gå vidare efter långt förhållande när det tar slut?


Sitt inte hemma och älta saker. Forskarna har tagit reda på vad du bör undvika när du precis kommit ur ett förhållande – och en sak som faktiskt kan hjälpa dig att gå vidare. Att helt ta en paus från sociala medier – eller åtminstone ta bort ditt ex från din vännerlista – kan förkorta din hjärtesorg. Efter månader är jag inte helt återhämtad (år här med), även om han studsade vidare efter månader, med nytt förhållande o hela kittet. Jag vägrar gå med på att han får må bra och inte jag.


Ena stunden lever vi med en av våra (förhoppningsvis) bästa vänner i en intim relation och i andra stunden träffar vi inte den personen mer. Efter långa förhållanden är det som att säga farväl till en familjemedlem. Därför är det viktigt att låta sig själv sörja denna förlust för att kunna gå vidare. GLAZE ger tipsen för hur du kan gå vidare när han gör det. Artikeln är skriven av Alexandra Jansdotter.


Hur lång tid efter ett förhållande är det ok att dejta igen? Jag säger såhär: Att börja dejta alltför tidigt är aldrig en bra idé – hur gärna du än vill för att komma på bättre tankar. Nu har jag inte barn med just det exet jag haft ett långt förhållande med (6år).


Men vi kommer mycket bra överens och sonen tycker bra om sin fd bonuspappa han dock inte minns från den tiden. Vi fikar, hörs av och går ut ihop ibland trots att jag har nytt förhållande och nya barn. Att gå vidare efter en otrohet kräver tårar och tid.


Oavsett om man väljer att stanna hos sin partner eller separera. En bra början är att tillsammans försöka förstå varför det hände, säger Söndags psykolog Maria Farm. Sömnlösa nätter då ångesten river i bröstet och tårarna bränner under ögonlocken kan vändningen kännas långt bort.


Och faktum är att vi behöver tid för att gå vidare. Har separationen varit uppslitande kan sorgeprocessen vara lång , minst ett år av starka känslor som kommer och går. Vet inte hur lång tid det tar att gå vidare , på riktigt vidare. Jag vet bara att det är olika för oss alla vad vi menar med vidare och vad vi behöver komma över.


Gå vidare efter långt förhållande

Jag är över X men har svårt med ensamheten. Så kanske är jag en bit på väg? Min bearbetning har gått i looper och efter varje episod har jag kommit lite. Att avsluta ett förhållande genom att skrika, skylla problemen på din partner, bli arg och uttrycka negativa känslor gör det bara svårt för er båda att komma över händelsen.


Du kommer att behöva mer tid efter avslutet för att komma över ilskan och lugna ner dig för att gå vidare. Klart man kan bli kär och hitta rätt- fort efter ett långt uppbrott men jag tror, speciellt efter ett så långt förhållande - att man själv tjänar på att skynda långsamt. Så man vekrligen inte slutar upp med att vara sambo med någon man inte alls vill vara med efter 2-månader. Jag gråter inte längre , har börjat acceptera vad som hänt.


Men det känns så tomt, nu när han har en ny. Känns inte som att jag kommer hitta någon som går ihop med min familj så bra som han gjorde. Jag skrattar, jag har på sätt och vis gått vidare , men han finns alltid i bakhuvet.


Det är den VÄRSTA känslan. Hur reser man sig och går vidare efter ett krashat förhållande. Acceptera att alla förhållanden förändras efter otrohet.


Sörj din relation som du skulle sörjt en älskad vän. Livet går vidare och man måste lära sig att leva utan det som har gått förlorat.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения