вторник, 20 декабря 2016 г.

Hänga upp cykel i förråd

Förråd från till 30m2. Tillgång dagar i veckan. Gratis online reservation! Renovering eller utbyggnad? Resa eller flytt utomlands?


Cyklar på rad i taket sparar utrymme i garaget eller förrådet.

Stort urval av förråd. Bild: Revel store Genom att hänga cyklarna något vinklade på väggen kan du köra in bilen i garaget. Plats för hjälm, lås och vattenflaskor är extra bonus.


Bild: Instructables Praktisk cykelförvaring, barnens cyklar förvaras längst ner om de skall kunna ta ut dem själva. De fungerar väl hyfsat om man inte ska använda anordningen oftare än att man typ vinterförvarar cykeln hängandes i de där. De är ytterst obekväma och frustrerande att hänga sin cykel i tyckte jag, dessutom så får man ha hyfsat högt till tak för att de ändå inte ska vara i vägen när man hissat upp cykeln.


Hänga cykeln i framhjulet? Jag har alltid tyckt att det var en bra idé att hänga upp cykeln för att på så sätt spara plats i hallen, förrådet eller var man nu vill förvara den.

Dock har endast sett avancerade hänganordningar för att få till det. Men så hittade jag en superenkel och bra lösning på IKEA i Malmö, när jag föreläste där. Köp vägg- och takhållare från alpin, BBB, Delta och Minoura. Och då kanske vissa tar fram sina cyklar – eller skaffar en ny (andra har kanske cyklat året om:).


Har du ont om plats i din lägenhet men måste få plats med din cykel ? Här kommer några tips för cykelförvaring på väggen i olika prisklasser. Spara golvyta - häng upp cykeln på väggen! Denna smarta upphängningskrok hakas fast runt cykelns fälg, vilket gör att den passar till mer eller mindre alla cyklar.


Det mest effektiva vore måhända att låsa fast den vid en poliskonstapel, men det faller på sin orimlighet. De har ju annat att göra. Vägg eller tak har ingen betydelse för cykeln.


Däremot så finns det trevliga vägghyllor att hänga upp en cykel inne i en lägenhet med. De krokas då med toppröret så att cykeln hänger längs med väggen på rätt köl. Cykelkrokar för väggmontering i olika nivåer. Cyklarna hängs upp på styrstången med så kalla sväng och häng -princip. Står familjens skidor i en enda stor skidhärva i en hörna i garaget?


Så behöver det inte vara.

Duratrax erbjuder smarta förvaringssystem för allt från cykelhållare till stilren garderobsinredning i såväl förråd som garage. Cykelhållare av aluminium, pulverlackerat stål och gummi. Använd en Ultra Flexkrok för att hänga upp cykeln i däcket för vertikal förvaring. Vi har även krokar och vägghållare för större saker som stegar, kanoter, slangar och trädgårdsmaskiner.


Med en cykelkrok hänger du enkelt upp cykeln på väggen. Bestäm dig för om cykelrummet ska förvara så mycket cyklar som möjligt eller om det ska vara ett soprum för cyklar. Ta de dammiga cyklarna utan luft i däcken och häng upp dem på krokar som hänger löst på ett metallrör, ungefär som en gardinstång, så kommer de undan. Simply screw it to the wall, fold out the frame holder, put up the bike and hook it in.


Måste börja hänga upp cyklarna på nåt sätt ute i mitt förråd. Gärna på olika nivåer så styrena går omlott. Vi satte ju faktiskt upp tre lister till på bakre väggen där för att slippa de.


Förvaring och hållare. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten. Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför.


Upphängning och väggbeslag till cyklar. Kan fällas upp på väggen så den inte tar någon plats, utan cykel. Att bara låta bli att märka upp cykeln bör inte kunna räcka för att uppfattas som att ägaren har uppgivit sin rätt enbart för att han låter bli att märka cykeln. Föreningen får bara ta cyklar som är kvarglömda och det bör närmast vara en förutsättning att ett meddelande har gått ut till alla boende om att utrensning kommer ske. Många behöver definitivt det för de aktiviteter de lär varje dag.


Byggnader monterar man enkelt upp själv, sedan har man ett praktiskt förvaringsutrymme där man exempelvis kan ställa cykeln , gräsklipparen eller utemöblerna. Hehe, jag tror inte att vi behöver vara så jättevetenskapliga i vårt resonemang. A vill bara veta om han kan hänga upp sin cykel , för bövelen!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения