среда, 9 сентября 2015 г.

A kassa handels

Vision är fackförbundet för dig som är anställd inom kommun och landsting. Bli medlem i fackförbundet Vision. Vi ger dig en rad förmåner. Du får heller inte vara medlem i en annan a-kassa och du får heller inte ha fyllt år.


Om du har minst års högskolestudier så kan du även ansöka om medlemskap i Akademikernas a-kassa som är lite billigare än Unionens a-kassa.

Inkomstförsäkringen gör att du kan behålla av din inkomst om du skulle bli arbetslös. A-kassan betalar ut ersättning vid arbetslöshet i enlighet med bestämmelserna i lagen om. Bolaget har anställda, snittlönen har ökat 0. Verksamhetsbeskrivningen för. Handels inkomstförsäkring. Beloppen som anges motsvarar ersättning före skatt.


Arbetslöshetskassan är till för dig som är medlem i Vision. Använd Mina sidor för att det är enklare, snabbare och säkrare.

Du får full koll på dina ärenden och kommer i kontakt med din handläggare på ett enkelt sätt. Tillsammans kan vi jobba för bättre villkor på jobbet, i samhället och i världen. Du kan inte få a-kassa när du fyllt år. Att du får arbeta efter det att du fyllt år är inget som lagen om arbetslöshetsförsäkring tar hänsyn till.


Din rätt till ersättning från a-kassa upphör att gälla vid månadsskiftet innan den månad då du fyller år. A-kassa är egentligen en förkortning på ”arbetslöshetskassa”. Gent-systemet ) så är a-kassorna fristående från fackförbund.


Det är viktigt att du tillhör rätt a-kassa. Du vet att du valt rätt om om din yrkesgrupp tillåts gå med och ansluta sig. Sökfunktionen på arbetslöshetskassa. Hur byter jag a-kassa ? Hitta rätt a-kassa och jämför utifrån ditt yrke med hjälp av A-kassa. Köp försäkringarna du behöver till ett extra förmånligt medlemspris.


Här nedanför kan du läsa mer om vad som ingår. Komplettera a-kassan med en inkomstförsäkring. Gör offertförfrågan Inom Försäljning, marknadsföring finns flera olika yrken.


För dig som är anställd inom handel , kontor och lager eller jobbar som frisör eller fiskare.

Svensk handels a-kassa (SHA) har gått samman med Unionens a-kassa Utebliven autogirodragning Vi har skickat ett brev till dig som betalar med autogiro för att informera om nedanstående. A-kassan ger dig i stället ersättning om du skulle förlora ditt jobb. För att undvika glapp där du riskerar att förlora “intjänad” kvalifikationstid måste du skicka in din ansökan om medlemskap till din nya a-kassa senast månaden efter att du avslutat ditt medlemskap i din tidigare a-kassa. Bäst är att göra ansökan om det nya medlemskapet samtidigt som du begär utträde ur a-kassan du vill gå ur. Vilken a-kassa skall man tillhöra?


För att ha rätt att gå med i exempelvis AEA måste du uppfylla akademikerkravet som motsvarar 1hp (1akademiska poäng enligt tidigare högskolesystem).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения