среда, 16 сентября 2015 г.

Fiat transportbil

Marknadens bredaste range med transportbilar. Upptäck Ducato, Talento, Doblò, Fiorino och Fullback. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi skräddarsy kompletta lösningar för dig och ditt företag.


Letar du efter en transportbil ? Bläddra gärna runt och samla information om våra produkter.

Du kan lägga både bil och tillbehör i varukorgen och skicka in den till oss för att få en offert och ett leasingförslag. Sök bland tiotusentals bilar till salu! Jämför priserna på nya bilar, färdiga för leverans till dig. Maskincentrum i Bockara. Kom in och titta redan i dag!


Transportbilar till rabatterade priser för aktiebolag i Sveriges gröna näringsliv. Filtrera bland fordonstyp, bilmärke, modell, pris, årsmodell, färg, drivmedel, hästkrafter.

Alla bilar finns hemma för omgående leverans. Hitta din transportbil hos oss. Fiat Fiorino, Dobló och Ducato. Shopping, hiking eller tungt arbete? Hos oss på Olofsdalsvägen hittar du ett brett utbud av person- och transportbilar från en mängd olika märken.


För alla dina transportbehov är du välkommen att besöka vår anläggning och rådgöra med våra duktiga säljare. Iveco Sweden AB är leverantör av lätta transportbilar , medeltunga och tunga lastbilar med relaterad service i Sverige. Företaget marknadsför, säljer och servar Ivecos omfattande produktprogram - dels via tre egna filialer, dels via ett nätverk av certifierade Iveco-återförsäljare och serviceverkstäder fördelade över hela landet.


Handla tillbehör och styling till din transportbil från oss på Transportstyling! Här hittar du ett stort urval av transportbilar och stora personbilar för alla behov till flexibel finansiering. En transportbil för varje tillfälle. Avis erbjuder snabb transportbilsuthyrning i olika storlekar till konkurrenskraftiga priser. Endast tillgängligt på utvalda stationer.


Kontakta ditt närmsta Avis kontor för att veta mer! Den nya generationens gasfordon har prestanda i klass med diesel, lång räckvidd och upp till procent lägre CO 2-utsläpp. Doblò en lättare facelift och året därpå fick Doblò utmärkelsen ”Van of the Year”.

Den tidigare Doblò hade ett tvillingsyskon i Opel Combo men har inte det med den nya modellen. Den billigaste bilen finns tillgänglig för Kr. Vi säljer naturligtvis även begagnade inbytesbilar.


Iveco Daily chassi är verkligen en ”skräddarsydd” produkt, som kan anpassas för varje behov. Så kontakta oss gärna så tar vi fram en lösning för er verksamhet. Vi erbjuder bilservice och plåtverkstad.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения