понедельник, 21 сентября 2015 г.

Mest sålt på tradera

Så det finns mycket pengar att tjäna, berättar Sofia Hagelin som är presschef på Tradera. Begagnat populärt” Vad är då enklast att sälja på auktionssajten? Statistiken talar sitt tydliga språk – svenskarna är som galna i begagnade kläder.


Barnkläder säljer bra på Tradera. Men bland uppstickarna finns också frimärken, samlarkort och porslin.

Hur mycket man kan få för sina gamla prylar varierar. In i garderoben, ner i källaren eller upp på vinden – alla har något värt att sälja ! Varför inte tjäna en slant på de där skorna du har växt ur, tröjan som var så trendig eller den där ljusstaken som bara står och skräpar? En av våra miljontals besökare är intresserad av just din pryl! Du har säkert prylar hemma som du inte längre använder. Låt dem inte hamna i en överfull garderob eller skåp – tjäna pengar på dem i stället!


Här får du våra bästa tips för att tjäna så mycket som möjligt på att sälja prylar på nätet, nätauktion som exempelvis Tradera.

Vi har sett över vår prissättning i sin helhet och funnit att denna förändring var mest gångbar och att den. Här hittar du hela utbudet på Tradera. Bra för dig som vill sälja. Att ha koll på vad som är mest eftertraktat på Tradera är smart inte bara för dig som är på jakt efter nya saker. Det är även bra för dig som vill sälja av lite kläder och prylar.


Det är länge sedan lönen utbetalades och med både jul och nyårsfirande sedan dess är det många som bittert kan konstatera att det börjar bli magert på kontot. Ett sätt att stärka kassan i väntan på lönen är att sälja av sådant som man inte använder och behöver på nätsajter som Tradera och Blocket. Det märks verkligen att svenskarna ser alltmer positivt på att köpa och sälja second hand.


Osäker på hur mycket frakten kommer att kosta? Använd gärna vår Fraktguide för att se vad din vara skulle kosta att leverera med olika speditörer. För högsta säkerhet kan du välja en spårbar frakt.


Välj vart du vill sälja ! Du avgör om din vara ska säljas inom Sverige, Norden eller över hela världen. Det blir alltså väldigt många artiklar att ta hand om, mycket bilder och mycket beskrivningar och det krävs mycket systemstöd. Så det blir väldigt mycket jobb, men det är det värt när det finns så många som vill återanvända.


Man lägger in en annons helt enkelt.

Det kostar lite beroende på vad du säljer varan för, du får en räkning när det hela är klart. Du behöver nog inte tänka på så mycket i övrigt jag har sålt några saker där och det gick väldigt smidigt. Viktigt att lämna omdöme efteråt men det vet du ju redan eftersom du köpt saker tidigare.


Just nu letar många efter höstkläder. Passa på att sälja kappor, kängor och skinnjackor nu. Vinterjackor och skor bör du vänta med tills minusgraderna kommer. Hösten är årets andra största pik så har man inte passat på att rensa i byrålådorna så är det nu man ska göra det, säger Linnéa Augero, presschef på Blocket. Just Kalle Anka finns det en stor efterfrågan på då det är många som samlar på de tidningarna.


Här är Örjans annonser på Tradera just nu. Han beskriver sig som en Traderaist och har köpt för mer än han sålt för på sajten genom åren. Priser för att sälja på Tradera som företag.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения