понедельник, 14 сентября 2015 г.

Vad räknas som otrohet relationer

Såklart har man rätt till ett privatliv på nätet. Men när sökhistoriken raderas titt som tätt är det inte så konstigt att du börjar undra vad som pågår. Vad är det som är så hemligt?


Det betydde verkligen ingenting, även om det är lätt att vara efterklok dagen efter en blöt utekväll. Tycker du att det är självklart vad som är otrohet och inte?

Då har du antagligen aldrig diskuterat saken med andra människor. För det finns lika många definitioner av otrohet som det finns relationer , och medan gränsen för dig går vid sms med exet, så kanske allt för utom sex är okej för din partner. Du kanske vill prata om din relation ? Du har kanske varit med om en otrohet , antingen du själv eller din partner? I en ny undersökning från RFSU så har svenskarna fått avgöra vad som räknas som otrohet online. Förr var det många som drog gränsen vid kyssar, närkontakt och samlag.


Men i och med digitaliseringen så har gränserna blivit allt mer luddiga, och det är verkligen värt att ta en diskussion med sin partner om det här innan någon går över gränsen utan att veta om det.

Vissa av svaren tyder på att somliga människor tycker det är okej att ha sex med en annan person utanför förhållandet, att det inte räknas som otrohet. När det kommer till kritan finns det ingen tydlig gräns för vad som är otrohet och inte. Den gränsen måste man dra för sig själv utifrån sina egna känslor.


De flesta ser otrohet som någonting oförlåtligt och som ett tecken på att man inte riktigt älskar sin partner eller är olycklig i förhållandet. Om man lockas av tanken att träffa andra utanför relationen kan det vara en god idé att fundera på varför. JAg och min partne rvet vad vi anser som otrohet - men jag tror inte att man alltid är överrens om vad som är otrohet och om man inte pratat om det i detalj- så är det lätt att den ena råkar vara det, även om dne borde förstå att de är en hårfin gräns. Det kan finnas andra skäl att ha sex med en annan person.


Den som inte vill ta ansvar för sina val, sårar den andra så att denne gör slut. Drygt två år har gått. Processen att bygga upp det sargade förtroendet och den trasiga relationen pågår fortfarande.


Peter brottas med en rädsla att hon ska ha en otrohetsaffär för att straffa honom. Jag har sagt till henne att jag gör vad som helst för att bevisa att det är glasklart för mig och att hon kan lita på mig. Alla som haft influensan är beredda att göra vad som krävs för att slippa bli sjuka igen.


Viruset ändrar sig dock från år till år så tyvärr går man inte säker även om man var sjuk i fjol. Som tur är finns en hel del du kan göra för att undvika att bli sjuk. Av de tillfrågade svarade procent att de det senaste året haft en sexuell relation som deras fasta partner inte känt till och troligen inte skulle tycka om.

Men frågan om vad som räknas till otrohet är inte så enkel. Många relationer tar slut efter en otrohet men den kan också rädda en relation. Den kan vara ett riktigt ”wake-up call” och ett test på hur engagerad man faktiskt är i förhållandet. Tillsammans börjar man undersöka varför det hände och vad i förhållandet som kan ha varit fel. Samhället förändras oavbrutet, så också synen på otrohet och kanske framförallt vad som kan räknas som otrohet.


Den klassiska otroheten, den intima relationen med en annan person än partnern, är kanske fortfarande den allra svåraste formen av otrohet. Varje människa har sin egen uppfattning om vad som egentligen räknas som otrohet. Det kan vara bra att ta upp frågan om otrohet så att båda partners har en klar uppfattning om hur man ser på otrohet mot varandra för att undvika missförstånd.


Skälen till otrohet kan vara många. I slutändan är det upp till dig att besluta vad du anser är otrohet för dig. Sätt gränser som fastställer vad du anser är acceptabelt eller inte och diskutera dem med din partner. Han hu hans doft, hans gester, kropp och samtalet med honom är inte något som du är van vid.


Otrohet - Vad räknar du som otrohet ? Allt som han är, är outforskat nytt terräng som utlovar förändring och väcker en tiger inom dig.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения