четверг, 10 сентября 2015 г.

Nordic färskfoder prislista

Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Många varianter och storlekar har vi nästan alltid inne, men eftersom att frysutrymmet är begränsat så kan det ibland vara slut på någon produkt.


Allt är naturligt, färskt och fruset. Inga konserveringsmedel tillsatta.

Efter prislistan kommer produktbeskrivningarna. NORDIC HUNDFODER - Färskfoder. Nordic Spannmålsfritt Torsk,. Här kan du boka ditt hundfoder för avhämtning i butik.


De flesta korvarna väger ett kilo, men några finns också i halv- respektive kvartskilo och burgare 2gram. Hos oss kan du köpa färskfoder kilovis i butiken eller om du har plats i frysen beställa kartonger á kg. Du får det då lite billigare om du hämtar leveransdagen.


Du hittar färskfoder hos Widforss.

Du delar upp den i lämpliga bitar med hjälp av t. Oavsett vilken fodertyp du funderar över är du naturligtvis alltid välkommen med dina frågor! Välkommen in på PENSIONÄRSTISDAGAR! Rabatten gäller endast kl.


Färskfoder från Priima är särskilt lämpat för aktiva hundar, såsom brukshundar, jakthundar, slädhundar och kapphundar. Priimas frysta hundfoder är portionsförpackat i 1kg korvar, färdigt att användas och ska inte kokas. Fortsätt ner för att läsa om varför du ska välja färskfoder från Priima. Blir billigare om man köper 16kg men det har jag inte plats för i min frys och hur mycket det kostar kommer jag inte heller ihåg. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbu kvalitet, personal och inte minst pris.


Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss! Färskfoder , av hög kvalitet med svenska ingredienser, för alla hundraser! Klass hundfoder är ett svenskt färskfoder av mycket hög kvalitet som har tillverkats av oss i mer än trettio år.


Vi har därigenom skaffat oss stor kunskap av såväl tillverkning som hantering. BRAVO HUNDFODER - färskfoder och tugg baserat på svenskt kött. Flera olika proteinkällor att välja mellan.


Finns även som torkat färskfoder eller köttmix för dig som blandar själv.

Fodret finns i flera olika utföranden och passar både den aktiva hunden, familjehunden och hunden med känslig mage. Under sidan med produkter kan du läsa lite om de olika sorterna. Hundar är rovdjur och skapta för att äta rått kött. Tillverkning sker i egen fabrik av svenska veterinärbesiktigade råvaror från nöt och kyckling.


Bravo färskfoder färskfoder för hemleverans. Axel med påskjutsbroms och med gummitorsionsfjädring. Samtliga trailers är utrustade med stödhjul kraftig modell, aluminiumskärmar, skärmavbärare med fotsteg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения