понедельник, 14 сентября 2015 г.

Asiatisk matlagningskurs stockholm

Olika aktiviteter anpassat för företagsevent, kick off, konferens och teambuilding. Spännande mat- och dryckesaktiviteter för företag. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg.


Asiatisk matlagningskurs stockholm

Asien är en stor världsdel. Följ med på en resa för smaklökarna som omfattar ett eller flera länders matkulturer på en kurs i asiatisk matlagning! På en asiatisk matlagningskurs lär du dig laga rätter med stor variation.


I asiatisk matkultur blandas söta och sura smaker med milda såser och hetta från chili. Inspireras och laga mat från länder som Vietnam, Japan, Thailand och Kina. Bli först med att kommentera inlägget Avbryt svar.


Asiatisk matlagningskurs stockholm

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Lär dig de asiatiska kryddorna, asiatiska råvaror och asiatisk matlagning i perfekt harmoni. Under kursen kommer vi att tillaga sushi som en förrätt en säsongsenlig varmrätt och en asiatisk dessert. Under denna matlagningskurs får du lära dig hur man arbetar med asiatiska råvaror och ingredienser.


MATLAGNINGSKURSER MATKUNSKAP MED STOR BREDD. Kursurvalet och innehållet under detta tema är stort: matlagning för olika säsonger, italienskt, styckning och tillagningsmetoder, grönsaker, havets läckerheter, kött och vilt, grundläggande alternativt avancerade tekniker, vardagskök eller festmat, klassiska samt moderna metoder. Ge dig ut på en kulinarisk resa genom någon av våra kurser i matlagning och hälsokost. Vi arrangerar också föreläsningar under en kväll.


Asiatisk matlagningskurs stockholm

Det asiatiska köket präglas av traditioner, starka kryddor och härliga risrätter. Till kategorin asiatisk matlagning tillkommer även sushi från det japanska köket. Här hittar du indisk matlagningskurser. Denna omåttligt populära maträtt har även hittat in i svenskarnas matlagning.


Du får lära dig hemligheter från den professionella restaurangvärlden, tillsammans med kockar som har en lång och bred erfarenhet från kända restauranger. Lär dig kockens knep för att få till den perfekta middagen. Japansk matlagningskurs -Japanese Cooking class- Let me teach you how to prepare Sushi and other Japanese dishes in an authentic and easy way using ingredients readily available in Sweden. Vi har också vin- och chokladprovningar och kockutbildningar.


Välj en matlagningskurs som passar dig och hitta inspirationen, teknikerna och recepten för att laga mat från ett nytt kök. En matlagningskurs kan vara en social aktivitet, en matlagningskurs kan ge dig inblick i en annan kultur, en matlagningskurs kan ge dig inspiration och underlätta i vardagen. Möt en orientalisk kulinarisk upplevelse och ta sedan med den hem till ditt eget kök. Med matlagningskurs och spännande kockdueller får du chansen att lära dig laga libanesisk mat från grunden. Utmana vänner eller kollegor i en kockduell.


Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Vi hjälper även skolor och idrottsföreningar. Läs mer om varje kurs genom att klicka på de olika kurserna nedan för att upptäcka mer!


EventiCourse erbjuder bl. Inspireras, upptäck en ny passion eller varför inte bara ha kul genom att lära dig. Stockholm som vi har glömt och borde lägga till.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения