понедельник, 21 сентября 2015 г.

Spa weekend erbjudande

Populärt spa vid stranden i Varberg. Hitta erbjudanden till flera populära resmål i Europa. Boka en weekendresa med Solresor. Res till Europas mest populära resmål. Vårt bad har både varma källor inne och ute.


Spa weekend erbjudande

Hur långt kan du tänka dig att åka? Skäm bort dig själv med en härlig helg på någon av våra lyxiga spahotell. Vi hjälper dig hitta en underbar spaupplevelse i Sverige. Vi erbjuder också flera sista minuten erbjudanden på våra spahotell. Spa , weekend , hotell.


En spaweekend är en vistelse på ett spahotell under minst en natt. Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo 5-stjärnigt på Sveriges bästa hotell för romantik, varva ner och koppla av i vårt spa.


Hitta aktuella erbjudanden hos Falkenberg Strandbad - Sveriges lyxigaste spa , hotell och konferensanläggning. Varför inte kombinera din spa -vistelse med en romantisk weekend ! Vi har letat fram de bästa erbjudanden som hotellen har vad det gäller romantik. Det finns också korta beskrivningar om golfpaket och konferensmöjligheter för respektive spahotell. Boende och spa (3) Rabatt på boende, spa , unika hotellvistelser och familjeäventyr – här finns alla våra erbjudanden för dig som vill komma iväg en stund. Oavsett om du vill upptäcka en ny plats eller bara koppla av finns det mycket att välja på!


För dig med ICA-kort erbjuder Svenska Spahotell rabatt på utvalda erbjudanden. Flera olika paket att välja mellan. Billigt Spaweekend med halvpension. Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten.


Spa weekend erbjudande

Idag finns det fantastiska spaanläggningar lite överallt. Ett spapaket kan innehålla allt från enklare ansiktsbehandling till större hotellpaket med övernattning och tillgång till varma pooler. En weekend långt hemifrån i all ära, men vill du. Med utsikt över Saltsjön erbjuder Sturebadet en balans av fysisk träning, mental avspänning, välgörande behandlingar och.


Här listar vi aktuella paketerbjudanden och aktiviteter på Djurönäset. Du hittar allt ifrån weekends till fest. Kontakta oss så berättar vi mer! Weekends för alla smaker Romantisk helg, spa med vännerna eller några aktiva dagar med din träningspartner? Ibland vill man bara lägga över planeringen på någon annan, särskilt när det är många som ska bli nöjda.


Ett spapaket innehåller ofta övernattning i dubbelrum, entré till spaavdelningen, middag och ibland även spabehandlingar. Njut av sjöbastu vid Skedvikens stran bada bubbelpool under bar himmel. Vårt läge precis vid havet är magiskt och utgör en fantastisk bakgrund för vårt minst lika fantastiska Spa. Väl inne finner ni vår centralt placerade uppvärmda swimmingpool, jacuzzi samt bastu.


Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Yasuragi har spapaket som passar alla. Sköna spabehandlingar, god mat och stilla parker.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения