вторник, 29 сентября 2015 г.

Stiftelsen blåklockan föreläsningar

STIFTELSEN BLÅKLOCKANS. Stiftelsen Blåklockan. Deltagarantalet är begränsat. Föreläsningar och seminarier. Söker du kunskap och inspiration, men vill inte binda upp dig på en hel kurs?


Här hittar du Folkuniversitetets alla föreläsningar och seminarier inom en mängd olika ämnesområden. Testa en premiumsida på hitta. Intresserad av att delta som ombud för en medlemsorganisation? Tjänsten innehas av en gästprofessor inom ett område som ligger nära stiftelsens syfte.


Allt sedan starten delar stiftelsen varje år ut sin utmärkelse Frihetspennan till en publicist som verkar i Torgny Segerstedts anda. En lista på mottagare finns här. Om oss Hillesgården är öppen året runt, och du hittar många olika saker att göra och uppleva hos oss. Vår vision är att en ljus framtid är möjlig.


Jag kom ju på att jag glömde ta ett kort på er alla när jag satt på planet på väg hem, så istället för en bild på er alla, lägger jag upp en bild på en fin blåklocka så som stiftelsen heter som arrangerade dagen igår. Ett stort tack till Majbritt Lind på stiftelsen Blåklockan ! Välkomna till BRF Blåklockan i Kumla. I området finns det även garage till alla lägenheter och en föreningsgård. Föreningsgården innehåller en samlingslokal, bastu och tvättstuga.


I genomsnitt äger det rum cirka 4-events per vecka, från meditation och teater till föreläsningar med forskare. Idag är vi ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter runt om i Sverige. Fyll din vinter med föreläsningar , workshop, stadsvandringar, scenkonst, filmvisningar, dans, och mycket mer. Utdelningarna sker genom avkastningen av stiftelsens kapital.


Det finns något för alla. Förhoppningen är att stipendierna skall uppfattas som en uppmuntran och stöd samt vara en fortsatt inspirationskälla och glädje för dessa barn och. ABF och pensionärsföreningarna PRO, SPF Seniorerna och SKPF öppna föreläsningar inom aktuell forskning om äldre och åldrande. Funktionell familjeterapi (FFT) är en i forskning väl förankrad familjebehandling när barn eller ungdom uppvisar relationsförsvårande beteenden, t ex bråk och konflikter, skolk, missbruk.


Inom stiftelsen arbetar vi vidare i Mikaels och Thereses anda och stödjer innovativ och gränsöverskridande vetenskaplig forskning inom en rad områden. LMK- stiftelsen ger främst bidrag till forskning vid Lunds universitet och stödjer i första hand projekt inom naturvetenskap, medicin, humaniora och teologi. Tomas är entreprenör och finansman, och har under år byggt upp nytänkande internationella verksamheter inom bank och fastighet. Nedan ser ni ändamålet.


Syftet är med stiftelsen att med stöd av insamlade medel,. Sigtunastiftelsen lanserar denna vecka hela vårens kulturprogram och det finns ett rikt utbud att se fram emot med allt från konserter, författarmöten och konstutställningar till filmvisningar och föreläsningar. Förutom ett antal föreläsningar så gavs deltagarna möjlighet under dagen att utbyta erfarenheter om FFT med både gamla och nya kontakter. Möjligheter erbjuder föreläsningar och workshops inom områden där vi har spetskompetens. Vi har kompetens och stor erfarenhet av att föreläsa för olika målgrupper både bland vuxna och unga.


Våra vanligaste föreläsningsteman inkluderar: Stress – vad är det och vad kan jag göra? Vår oftast levererade föreläsning är en föreläsning som berättar vad stress är – och vad det inte är. Vem lyssnar på barnen?


Lena medverkar också i en bok kring världens sociala innovationer. Crafoordska stiftelsens huvudsakliga mål är att främja vetenskaplig undervisning och forskning. Sedan starten har mer än miljarder SEK delats ut. Tidigare år har samtliga föreläsningar varit fullsatta så se till att komma i god tid!


Vi på Skiers Left kommer ha representanter på plats på alla föreläsningar så hugg tag i oss under kvällen om du undrar något om oss, har förslag till framtida projekt eller vill hjälpa till på något sätt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения