понедельник, 21 сентября 2015 г.

Tak restaurang

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi förhandlar så att du slipper. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Modern gastronomi med nordiska huvudråvaror och japanska tekniker och smaker.


Lekfulla kreationer som är lätta att tycka om. Gjorda på råvaror vi omsorgsfullt valt ut efter säsong. Tak är en plats olik någon annan.


Upplevelser som överraskar, förväntningar som överträffas.

En jordnära stämning och himmelsvid utsikt. Välkommen upp på Stockholms tak. TAK is a place like no other. Extraordinary experiences, exceeding expectations. Playful and lavish, simple and complex.


A down-to-earth atmosphere with a breath-taking view. Welcome to the roof of Stockholm. På sommaren en oas med många soltimmar, läskande drinkar och fantastisk utsikt, på vintern en plats där det bjuds in till varma drinkar och puls i anslutning till vår inomhusbar, fantastiska solnedgångar och en stämning ingen annan plats i stan kan erbjuda, för att inte förglömma: känslan av stadens myller där nedanför. Nu ser jag fram emot att komma tillbaka och äta maten på restaurang Tak.


Restaurangens sida hittar ni här. Tak består av fyra olika restaurangdelar som ligger i två plan: restaurang , bar, råbar och en stor takterrass. Maten som serveras i baren och på terrassen är comfort Foo. HAK på Scandic Europa är en social och lekfull mötesplats med en urban puls, som ett gränslöst vardagsrum för möten mellan här och fjärran och när som helst. HAK erbjuder kärleksfullt tillagad mat, samtida design, återkommande fotoutställningar och musik i en kontrastrik och eklektisk mix.


Happy Food helt enkelt. Sugen på en brunch med ett roligt tema? Då kan jag rekommendera brunch på restaurang TAK. Där råder det ”Temaki Bonanza” för hela slanten varje lördag.


Temat innebär att det enda som serveras är en bordsbuffé bestående av bland annat sjögräsark, ris och många goda tillbehör.

Share foo delade rätter, uppmuntrar till att på ett socialt och avslappnat sätt njuta av utmärkta och läckra matupplevelser tillsammans. Nu är det dags att samla vännerna, familjen eller kollegorna för årets julbord! Vi erbjuder ett klassiskt dignande julbord kompletterat med en del smaker från vår Asieninspirerande restaurang OGBG på Comfort Hotel Göteborg. Vi vågar påstå att vår restaurang vid Slussen på Södermalm har något för alla. En matsal med bord för till gäster med en hänförande utsikt över Söders takåsar.


Den svävande Gondolen med bord för till gäster med utsikt över både Mälaren och Saltsjön. Affärslunch måndag till fredag. Njut av utsökt mat och dryck i restaurangen på the Market på Scandic Continental i centrala Stockholm.


På sommaren kan du njuta av din lunch på uteserveringen mot Klarabergsgatan och även svalka törsten med kalla drinkar i baren på takterrassen med fantastisk utsikt över staden. Besök gärna våra systerrestauranger Storan, Johannes Kök, Malt och Humle eller Taket. Vi svarar så gott vi hinner i telefon, under service kan det vara svårt att få tag på oss då vi är upptagna med att ta hand om våra gäster. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.


Henrik Norström , kreativ chef B. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения