вторник, 8 сентября 2015 г.

Adrecord

Adrecord

With our help you can set up and administer an affiliate program according to your terms, we will take full responsibility for the technology, finance and support, and create relationships with talented affiliates. Hos oss får du hjälp med att sätta upp och administrera ett affiliateprogram enligt dina villkor där vi tar fullt ansvar för teknik, ekonomi och support samt skapar relationer med duktiga affiliates. You can find a list of available resources below with an example of the output. All output is provided as JSON. New endpoint to get statistics.


Verksamhetsbeskrivningen för. Adrecord Publisher API. Annonseringen är helt utan fasta avgifter och resultatbaserad. Utbetalningar sker den 15:e varje månad och valfri dag för privatpersoner. Armatec skapar vardagsflyt inom flödesteknik med teknisk kunskap och praktisk förståelse.


Produktkunskap Teknisk kompetens Smidig leverans Tekniska. Vi har listat andra affiliatenätverk om du vill komma igång med fler. The API allow the publisher to do common things like listing programs, create and modify channels, extract statistics reports, etc. Bakom nätverket står bland annat Jonny Elofsson och en rad investerare. Bannern intåg i sociala medier!


Adrecord

Nu hoppas vi på att detta ska ge rejält ökad intjäning till våra publishers och ökad trafik till våra annonsörer! Med en rabattkod ifrån oss handlar du ännu billigare. Söker du en stilren inredning till ditt hem? Vi på Roomhar det senaste inom inredning och möbler.


Förutom jättestort sortiment. Ett bra sätt att tjäna lite extra pengar på din nisch och sida. Jag har använt adrecord i några år nu på Samuelssons Rapport och jag har bara gott att säga om dem. Bra support från företaget och snabba och punktliga utbetalningar av pengar. Pålitlig affiliatenätverk med fokus på ökad försäljning, både i Sverige och internationellt.


Transparent och prestationsbaserat. För ovanlighetens skull håller dom inte hus i Stockholm utan i Örebro. Läs mer om vårt program, klicka här. Hur kan du tjäna pengar på din blogg? Men med tanke på att nätverket är helt nylanserat så är ju det förståeligt.


Vi hanterar kunddata för några av Sveriges mest kampanjintensiva företag. Vi kombinerar djup kunskap om kund- och prospektdata med kraftfulla, smarta verktyg. WooCommerce är E-handel för WordPress. Marknadsföringen är resultatbasera transparent.


Välkommen till programmet! Via den nya verksamhetsgrenen Interlaced Influencers erbjuder företaget tjänsten influencer marketing. Tjänsten skapar viral marknadsföring för varumärken som vill synas i sociala medier. Att nå ut med sitt varumärke till rätt publik är a och o för de flesta e-handlare. Ett sätt att göra det på är att använda sig av så kallade influencers.


Våra artiklar kan innehålla annonslänkar. Dessa länkar påverkar inte informationen som är skriven på sidan. Att man kan tjäna pengar på AdSense har jag skrivit om innan, men hur gör man om man ju vill tjäna pengar på banners men har ingen möjlighet att kunna använda AdSense.


Adrecord

Genom ett unikt samarbete med Autodesk, egenutvecklade mjukvaror och gedigen expertis effektiviserar vi din verksamhet med utgångspunkt i CAD och PDM.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения