среда, 30 сентября 2015 г.

Parterapi norrtälje

Fantastiska Erbjudanden i Norrtälje. Enkla Prisjämförelser. Norrtälje kommun har infört kundval när det gäller familjerådgivning.


Ni väljer själva utförare, tar kontakt och avtalar tid för ett inledande samtal, läs mer på respektive familjerådgivares hemsida. Eva Thorell erbjuder, psykoterapi, familjerådgivning, parterapier samt enskilda terapier i Norrtälje. Våra mottagningar finns i Stockholm City, Stockholm Södermalm, Sollentuna, Täby och Norrtälje. Klicka på den mottagning som du vill besöka så får du mer information om mottagningen och dess medarbetare.


Enskild psykoterapi Jag erbjuder även kortare eller längre psykoterapi och rådgivning för enskilda personer. Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Birgitta Örjes Svensson är socionom, familjeterapeut och legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Hon har tidigare arbetat som familjerådgivare och har vidareutbildning i sexologi och emotionell fokuserad parterapi (EFT).


Birgitta har även mångårig erfarenhet från ungdomsmottagning samt mödravård och gynekologisk mottagning. Det är en parterapi som skapar förutsättningar för att känna större tillit och djupare intimitet med varandra. Metoden hjälper er att bryta era destruktiva mönster och stärka ert förhållande.


Här finns även information om hur du kontaktar mig. Letar du efter en terapeut i Norrtälje eller Stockholm så tveka inte att höra av dig till mig, antingen över e-post eller telefon och kanske boka in ett första möte utan några krav. Besökare från Norrtälje är även välkomna att besöka oss på övriga mottagningar om dag eller tid i Norrtälje inte skulle passa. I Norrtälje erbjuds familjerådgivning utifrån ett systemteoretiskt perspektiv av erfaren rådgivare, med mångårig erfarenhet från arbete med familjer och barn. Samtalsterapi Norrtälje - arbeta inom äldreomsorgen, borgerlig begravning, parterapi , barnens hjälptelefon, barnbidrag, krishantering, bostad med särskild service.


Rådgivning Norrtälje bokar du här online på sekunder. Hitta bra parterapi i Stockholms län. Det finns totalt 1samtalsterapeuter som erbjuder parterapi på sammanlagt olika orter i Stockholms län.


Vi jobbar med samtalsterapi, parterapi och coachning i Täby Janina Frid Janina är Diplomerad samtalsterapeut i Psykosyntes samt Basutbildad i integrativ psykoterapi ( KBT, Affekt och Relationell terapi) Täby kommuns familjerådgivning. Terapi är en behandlingsform för olika hälsoproblem, kroppsliga och mentala. Parterapi täby Hem Täby terapi och coachnin. Terapi kan bedrivas av olika yrkesgrupper i flera olika former, familje- eller parterapi , samtalsterapi, gruppterapi, kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk terapi och en sjukgymnast bedriver fysioterapi.


Parterapi norrtälje

Genom KBT-samtalsterapi erbjuder vi hjälp med stress, ångest, fobier, social fobi, självkänsla, sömnproblem, tvångssyndrom, utmattningssyndrom, sorg- och krisbearbetning, nedstämdhet och depression samt relationsproblem - enskilt eller i parterapi. Hon är styrelseledamot och medicinskt sakkunnig i Lifecap AB samt anlitas av Lifecap som lärare inom. Söker du psykolog i Norrtälje ? Hos oss finner du välutbildade behandlare med olika yrkesbakgrund och lång erfarenhet från att arbeta med psykisk ohälsa.


Som en del av den offentliga hälso- och sjukvården kan vi oftast hjälpa dig helt kostnadsfritt. Cykelservice i Norrtälje. Otrohetsakuten” erbjuder Relationskonsulten rabatt på parterapi vid ett tillfälle. I parterapin arbetar jag främst enligt metoden IBCT (Integrative Behavioural Couple Therapy). Jag tar även emot familjer eller andra konstellationer med relationsproblem.


Parterapi norrtälje

Ungdomar, vuxna och äldre vuxna är välkomna till mig. I vissa fall även barn. Priset gäller individuell terapi. Absolut, vi har mottagning i Stockholm, Norrtälje och Öland dock är vi där ganska sällan. Vi försöker att vara så flexibla vi kan, vi har bla haft parrådgivning i kundernas bostäder i ex Göteborg, Malmö och Stockholm.


Vi har avtal med flera kommuner i Stockholms län. Framnäsgruppens har mottagningar för familjerådgivning i Vasastan och Sollentuna. Korttidsterapi, parterapi. Utbildad mindfulnessinstruktör. Elham Svantesson, socionom Jag bedriver lång- och korttidsterapi, familjerådgivning och parterapi.


Parterapi norrtälje

Jag bedriver psykoanalytisk psykoterapi där relationen mellan patient och terapeut är i fokus. Till AA kommer människor från samhällets alla hörn, unga, gamla, män, kvinnor med alla yrken och olika sorters social bakgrund. Här kan du hitta en grupp i ditt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения