среда, 9 сентября 2015 г.

Bodeling skilsmisse aftale

Med vårt stöd får ni hjälp direkt. Få tid för möte med er personliga rådgivare redan idag. Telefonrådgivning eller i möte. Vi kan all familje- och affärsjuridik!


I nogle tilfælde giver det mening at lade den ene part få en større del af boet end den anden. De aktiver og passiver I hver især ejer pr. I kan imidlertid aftale at anvende en anden ophørsdato. I forbindelse med en skilsmisse , skal der laves en indbodeling.


Dette aftalegrundlag kan hjælpe jer til at få overblikket over, hvem der skal have hvad. Såfremt I kan opnå enighed om deling af indbo, kan dette gøres uden skelen til den øvrige bodeling der skal finde sted. Køb en skabelon til en bodelingsoverenskomst eller læs mere om bodeling ved skilsmisse , se eksempel og gyldighedskrav på vores side i dag.


Bodeling skilsmisse aftale

Sæt et punktum med et sidste dokument ved skilsmisse og separation. Formålet med vilkårsforhandlingen er at vejlede jer om separation og skilsmisse , fortælle jer, hvad det betyder at blive separeret og skilt, og hvis der er brug for det at hjælpe jer til at blive enige om vilkårene samt at forstå konsekvenserne af vilkårene. Hvornår skal bodelingsaftalen laves?


Bodelingsaftale - hvad er det? I denne artikel kan du læse om reglerne og indhold for aftale ved bodeling. Du kan også få en skabelon til god pris.


En skilsmisse bodeling afsluttes i langt de fleste tilfælde ve at der indgås en privat aftale , en såkaldt bodelingsoverenskomst, der også tager stilling til fordeling af ejendommens udgifter, efter den ene part er fraflyttet den fælles ejendom. Derved undgår de fleste, at en bodelingssag behandles i skifteretten. I kan i princippet selv lave en sådan aftale , men af flere årsager anbefales I meget kraftigt at kontakte en advokat og få den pågældende til at udfærdige aftalen for jer. Skilsmisse bodeling regler tilgodeser derfor den ‘svage økonomiske’ part ved at denne får mere værdi efter ægteskabets afslutning til at kunne fortsætte sit liv. Behandling af pensionsopsparinger ved bodeling.


Der er ikke nogle regler for, at I skal igennem skifteretten eller hos en bobehandler ved skilsmisse bodeling. Reglerne om deling af pensioner er komplicerede, og det kan derfor være svært for parterne at gennemskue, i hvilket omfang pensioner skal deles ved skilsmisse. Det er derfor vigtigt at rådføre sig hos en advokat, der er specialist i reglerne om pensioner i forbindelse med separation og skilsmisse. Ved en skilsmisse skal jeres formue deles, hvilket kaldes en bodeling.


En bodeling kan godt være kompliceret. Derfor var det mere retfærdigt ved en skilsmisse , at hustruen fik ret til en vis andel af mandens formue, da hun selvom hun ikke havde tjent penge, havde bidraget væsentligt til opretholdensen af hjemmet. Denne bodeling ved skilsmisse kan undgås (stort set), hvis der er indgået en aftale om særeje, ved en såkaldt ægtepagt. Har I svært ved at blive enige, eller ønsker du vejledning om din rettigheder rent juridisk og økonomisk i forbindelse med skilsmissen, kan Brockstedt-Kaalunds familieretsadvokater hjælpe dig med at skabe et overblik over din.


Det hele kommer an på, om I er enige om hvordan boldelingen skal foregå, og om i har et godt overblik over, hvad i hver især ejer. Regeringen er sammen med alle Folketingets partier blevet enige om et nyt familieretligt system, hvor hensynet til barnet er altafgørende. Hvordan foregår bodeling ved skilsmisse ? NY ORDNING FOR SKILSMISSE - NYE REGLER.


Hvis I har lavet en aftale om deling (bodelingsaftale) inden skilsmissen, er det en god idé at få skrevet delingen ind i skilsmisseaftalen. Hvis I har en ægtepagt, har I aftalt, at hele eller dele af jeres formuer er særeje i tilfælde af skilsmisse eller separation. Læs mere om skilsmisse.


Hvad hvis vi har lavet en ægtepagt?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения