понедельник, 28 сентября 2015 г.

Scandlight

Scandlight

Med år i branschen är vi specialister på tak- och fasadsystem i polykarbonat och glas. I sortimentet ingår även takfönster, kupoler och taklanterniner. Welcome Anders Larsson 9. LED (ljusdiod) har avsevärt högre verkningsgrad än vanliga glödlampor. Förutom de ljusstarka RGBW ljusstrålar så är ljuseffekten även bestyckad med en Laser och LED-Strobe.


Scandlight

Lasern utstrålar i olika färger i stjärnmönster. Mycket effektfull med rök. Scanljus har mer än års erfarenhet inom produktutveckling och försäljning av belysning. Varje panel är bestyckad med tre stycken 4Watts RGBW LED´s.


Med RGBW har du färgerna Rött, Grönt, Blått och Vitt. Dagsljusinsläpp i mörka utrymmen i byggnader med platta eller låglutande tak, löses enkelt och ekonomiskt med takljuskupoler. Skip navigation Sign in. Den höga verkningsgraden ger ett enormt högt ljusutbyte i förhållande till effektförbrukningen, vilket även innebär mindre värme. Chassit är av gjutet aluminium och armaturen är utrustad med hela 54st urstarka 3W RGBW LED-dioder (18st röda, 12st gröna, 12st blåa och 12st vita).


Denna gång blir symposiet ett möte för ljusdesigners från hela världen verksamma inom scenkonst, TV, event och miljöljusområdet med siktet ställt mot framtiden. Kan enkelt manövreras via den medföljande fjärrkontrollen. Scandlight arrangeras i år för tredje gången.


Men på senare år har evenemanget allt mer utvecklats till en internationell träffpunkt dit ljusdesigners från hela världen kommer för att utbyta idéer och erfarenheter. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Pris avser dygnshyra av maskin. Extra rökvätska tillkommer separat.


Det robusta chassit och dem pålitliga komponenterna gör maskinen riktigt professionell. En mångsidig produkt med mängder av inställnings- och valmöjligheter, anpassad för att passa just dina behov. Med avancerade animeringar och förprogrammeringar behöver man inte tänka på mer än att trycka på startknappen.


The program will include a mix of seminars and workshops. Michael Ramsaur (USA), Vesa Honkonen, Kai Piippo och Gösta Wessel. Med reservation om ändringar i programmet. Håll dig upp-daterad på vår hemsida!


THIS IS A DEMO-PRODUCT, THEREFORE THE LOW PRICE. Ledande företag kommer att ge oss en bild av hur de upplever att utvecklingen kring framtidens ljusutrustning kommer att bli. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.


Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter. Kompakt Minigobo armatur som är bestyckad med en stark 5W vit LED diod. As a reseller you will in the near future be able to log on to this website to take part of ongoing information, place your orders, etc.


Scandlight

Kannan är utrustad med hela 36st 1W LED-dioder som är jämt utdelade på färgerna Rö Grön, Blå och Vit. En otroligt ljusstark ljuskälla som med enkelhet ersätter dina gamla strömslukande PAR-kannor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения