понедельник, 14 сентября 2015 г.

Comviq chatt

Ring eller chatta med oss på kundtjänst. Vi delar mobilnät med Telia,. Comviq täcker av Sverige. Dina MMS-inställningar sköts oftast automatiskt om du har en.


Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Oavsett var i världen du befinner dig.

Mejla till kundservice Snabbast hjälp får du alltid om du kontaktar oss via chatt eller telefon. Chatta med boten Viq i Messenger Få svar på dina frågor direkt m ed vår nya chattbot Viq ! Tänk bara på att Viq fortfarande är i Beta och inte har svar på alla frågor ännu. Operatören är en del av det internationella svenska telekomföretaget Teleoch använder Tele2s-nätverk. Välkommen att chatta med oss.


I vår chatt kan du få hjälp med nästan alla dina frågor. Vi tar nu även emot ärenden som gäller avslut av abonnemang eller ångrade köp. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni.


Jämför våra erbjudanden.

Ingen bindningstid eller uppsägningstid. Innan du kan starta chatten , så måste du skriva något. Nu först blir knappen för att starta chatten aktiverad.


Klicka på “STARTA CHATT “. Alltid billiga kontantkort och abonnemang. Chatta med vår nya digitala medarbetare som kan hjälpa dig med fakturaärenden. Kunde vår digitala assistent inte hjälpa.


Ring oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor! Har du inte fått svar på dina frågor via Support eller Mitt Teleså är du mer än välkommen att kontakta oss. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna.


Inga frågor är för stora eller för små. Ring, maila eller chatta med vår kundservice så hjälper vi dig att svara på dina funderingar. Om du behöver snabb hjälp eller inte hittar ett område för ditt ärende som passar rekommenderar vi dig att kontakta oss via chatt eller telefon. Vill du avsluta ditt abonnemang? I chatten kan du få hjälp med snabba ärenden och ställa frågor till vår kundtjänst.


Här hittar du svar på frågor, guider och mycket annat. Du har kommit helt rätt. Man får hitta denna chatt i menyn när man loggar den in på Mitt Konto.

Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. Kundservice chatten funkar inte för mig. Finns inget abonnemangsnr att välja i rullistan, vilket jag måste göra för att starta chatten. Sök på det du undrar över. Här finns svaret på din fråga.


Du vet väl att du hittar svaren på de vanligaste frågorna i vårt forum? Hittade du inte svaren? Skapa ett ämne i forumet och ställ din fråga!


Hos vår support får du information om och hjälp med bl a din faktura, e-faktura, hur du aktiverar ditt SIM-kort, hittar PIN- och PUK-koder och om det pågår. Den lilla operatören med Sveriges nöjdaste kunder! Med Halebop får du de senaste mobiltelefonerna, fria sms till hela jorden, låga priser, schyssta villkor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения