понедельник, 21 сентября 2015 г.

Eft parterapi utbildning

Eft parterapi utbildning

Välkommen till Stockholm EFT Center som utbildar terapeuter inom emotionellt fokuserad terapi - individuell terapi, parterapi och familjterapi. EFT betyder Emotionally Focused Therapy for Couples eller på svenska Emotionellt Fokuserad Parterapi. EFT har utvecklats i USA och Kanada av framför allt Susan Johnsson och Lesley Greenberg sedan tidigt 80-tal. Susan Johnson är chef för ICEEFT, the International Center for Excellence in EFT , Ottawa, Kanada. Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen.


Eft parterapi utbildning

Grundkursen i EFT kommer att ge dig grundläggande kunskaper i Emotionellt Fokuserad Parterapi. Du kommer lära dig hur man praktiskt arbetar med anknytningsteorin som grund i parterapi. Kursen är första steget i processen att bli certifierad EFT -terapeut.


Temakurserna beröra olika teman eller speciella tillämpningsområden i EFT. Behörigheten brukar vara en EFT -grundkurs, men inte alltid. EFT används internationellt framgångsrikt med många olika typer av par i enskild praktik, på sjukhuskliniker och på universitetskliniker för psykoterapeuter under utbildning. Lär dig arbeta med Emotionellt fokuserad parterapi ( EFT ) Emotionellt fokuserad parterapi är en av få parterapimetoder med dokumenterat gott och varaktigt behandlingsresultat. I många typer av kulturer och med människor med många olika utbildningsnivåer praktiseras EFT.


Om att göra diskret EFT. Hur man gör EFT utan att behöva tänka ut vad man skall säga (en av de vanligaste utmaningarna). EFT på djur och på distans. Och om LOA - Attraktionslagen.


Jag tycker att det är mycket glädjande och tillfredsställande att kunna erbjuda människor den hjälp som enligt aktuell forskning verkligen kan skapa goda och funktionella relationer. EFT sätter relationers betydelse i fokus, från första början och genom hela våra liv. Jag är certifierad EFT -terapeut, lärare och handledare i EFT. Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa.


Vi tillämpar EFT , Emotionally Focused Therapy for Couples i vårt arbete med parrelationer. EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag. Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem. Klicka här för att ladda ner informationsbladet om Grundkurs i EFT ! Första avsnittet kring vad kärlek är. Synsättet som speglar svaret på frågan är emotionellt fokuserad terapi ( EFT ). Vi går in och svarar på ”Vad kärlek är” med hjälp av anknytningsteorin och EFT.


Förhoppningsvis kan vi hjälpa terapeuter som jobbar med parterapi att fokusera deras arbete. Petra är leg psykoterapeut och författare med lång klinisk erfarenhet. Genom klinisk erfarenhet har hon utforskat hur metoden går att applicera i parterapi.


Hon är utbildad i CFT i Sverige och England. Petra har en socionomexamen, leg psykoterapeut KBT och vidareutbildning. Vi tittar på vad som kan vara ett hinder för en god relation, t ex rädsla för avstötning eller rädsla för att bli övergiven. Jag heter Per Thuresson och erbjuder EFT - utbildning och behandlingar.


Inte sällan ger EFT resultat som är mycket imponerande och jag ser metoden som den saknade pusselbiten - ett viktigt tillskott inom framtidens medicin! Certifierad EFT Terapeut.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения