вторник, 8 сентября 2015 г.

Adventist örebro

Adventist örebro

Hela mitt liv Jag föddes för att återspegla en Gud som är så mäktig att han kan skapa ett helt universum, så nära att han hör mina böner och så kärleksfull att han är kärleken förkroppsligad. Vi vill nå människor med det glada budskapet! I vår kyrka firar vi gudstjänst varje lördag eftersom vi vill följa Jesu exempel och tillbe Skaparen på hans vilodag. Gudstjänsterna är öppna för alla, vare. De har saknats ett tag och många väntar på att få riktiga intyg.


Adventist örebro

Det är i församlingen som det kristna livet kan få mening, näring och. Kristi återkomst är omskrivet på många ställen i Bibeln t. I en värld som är allt annat än rättvis, kan du och jag göra skillnad. Också nära oss, här i Örebro , finns det föräldrar som kämpar för att ge sina barn en god jul. Den första ängelns budskap Predikan med Patrick Johnsson i samband med föreståndarutbildning i Örebro. Nu har du möjlighet att hjälpa till!


Aldis och Ronnie delar med sig av innebörden i sabbaten och vad den betyder för en kristen. För henne blev sabbaten och vad som händer efter döden frågor som bibeln fick förklara och inte människor. Testa hur bra ditt företag syns på internet.


REBROVisa vägbeskrivning. Denna Brassgrupp i Örebro , som får sin undervisning på musikhögskolan i Örebro har under hösten utökats med ytterligare personer. Kören träffas en dag i månaden och övar flera timmar under ledning av Kerstin Smårs. Lokal sport i Örebro län. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och.


En viktig del i församlingens liv är att visa omsorg, också praktiskt, när sådana behov uppstår. Förutom att ge av vår tid bidrar vi med mat, kläder. Präster Örebro - konfirmationer, diakoniverksamhet, församling, dop, kyrka, kyrkogår café, gudstjänster, ungdomsverksamhet, verksamheter, bön. Sökresultaten fortsätter under annonsen.


Adventist örebro

Välkommen till Familjesabbat i Örebro. Anmälan och för mer information se länken. Sections of this page. Varje söndag under året sänder SVT en gudstjänst från någon av landets alla kyrkor.


SVT vill återge både den geografiska och ekumeniska bredden i landets. Adventist Radio London. Simple Church Örebro är en bibelbaserad församling där vi ger möjlighet att lära känna Jesus och vad ett liv med honom innebär. Vi tror att Jesus är skapare och räddare av världen och för oss var och en personligen. Sommarens unionsmöte 4-juli Unionsmötet på Ekebyholmsskolan när-mar sig.


Gästtalare är Randy Roberts från Loma Linda i USA. Förbön för alla förberedelser önskas. Sånggudstjänst Sabbaten den juli håller Vivianne Karlsson sånggudstjänst på Finnsjö-strand.


Och grunden lades i Örebro för 1år sedan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения